Митов: Не съм доволен от играта, но победата си е победа

20:26
Митов: Не съм доволен от играта, но победата си е победа
Мнения на старши треньорите на Левски и Миньор (Перник) след победата на сините с 2:1 в мач от 26-ия кръг на българската футболна "А" група:

Николай Митов, старши треньор на Левски:
"Доволен съм от трите точки. Имам забележки към играта, но това ще кажа на моите футболисти. Но ги поздравявам за волята и характера, които показаха. Победата си е победа. През първото полувреме малко не ни достигаше, за да водим с 3-4 гола. Прибързвахме с извеждащия пас, стреляхме в неподходящ момент. Трябва това да подобряваме. Не е имало подценяване, просто има и такива мачове. Бях уверен, че ще спечелим. Мачът е 90 минути, а има и добавено време. Вярвам на футболистите. Те са на земята, аз ги свалям на нея. Не се притесняваме от това. Щом взимаме точките в 90-та минута е ясно, че имаме и добра подготовка. Не съм пестил никого и не съжалявам за състава, на който заложих. Аз взимам решенията и аз нося риска".

Николай Тодоров, старши треньор на Миньор:
"Разчитахме изцяло на контраатаки, защото имаме бързи състезатели. Те създадоха няколко атаки зад гърба на противника, а това беше и идеята. Загубихме, защото оставихме непокрит човек при центриране. Това беше решаващо за цялата среща. Не видях какво стана при червения картон. Явно е имало нарушение и съдията го е видял или са му казали. Това, което ние създадохме, не беше достатъчно за точката. А положения имахме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари