Меси: Ще вдигна телефона на Перес, за да му кажа, че оставам в Барса

18:00
Меси: Ще вдигна телефона на Перес, за да му кажа, че оставам в Барса
Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси заяви, че би говорил с евентуалния нов президент на Реал Мадрид Флорентино Перес, ако той го потърси, но само, за да му каже учтиво, че е щастлив на стадион "Камп Ноу".

Перес в кандидат за президентското място на "Сантяго Бернабеу" през следващия месец и вече обеща на феновете нов "галактически" проект с нови играчи на много високо ниво. Меси обаче заяви за "АС", когато бе помолен да отговори дали ще си вдигне телефона, ако бъде потърсен от Перес:

"Да, аз ще си вдигна телефона. Обаче не очаквам той да ми се обади. Не смятам, че той ще ми звънне, защото Перес следи други играчи. Аз искам да остана в Барселона! Моят план е да остана тук. Пристигнах в Барса още като дете и те ми дадоха всичко, от което имах нужда. Аз съм един от тях, така че - не, Флорентино няма да ми се обади, защото знае какво чувствам към Барселона."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
19.05.2009 18:04

Пуйол, Меси, Иниеста, Шави - трудно ми е да повярвам, че някой от тези играчи ще напусне отбора в близко бъдеще. Това са играчи от типа на Паоло Малдини, които от деца играят за отбора си и винаги дават всичко от себе си на терена. Свикнали са един с друг и това помага дори на Испанския национален отбор.