Синът на Бебето преминава в Ювентус

16:48
Синът на Бебето преминава в Ювентус
Матеус Оливейра - син на легендарния бразилски нападател Бебето, ще подпише с Ювентус, потвърди агентът на младия футболист - Вантул Гонсалвеш.

"Последните детайли са уговорени. Остава само да пристигне един документ, но вече е договорена стойността на трансфера и продължителността на договора. Щом този документ пристигне в Бразилия, Матеус веднага ще замине за Италия за лекарски преглед", каза Гонсалвеш.

18-годишният Матеус е играч на Фламенго, а според италианските медии Старата госпожа ще плати за него един милион и половина евро.

Матеус стана известен още с раждането си заради начина, по който неговият баща Бебето празнуваше головете за бразилския национален отбор на световното първенство през 1994 година в САЩ. През 1994 година Бебето, в нападателен тандем с Ромарио, е с големи заслуги за спечелването на световната титла от бразилския национален отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
04.05.2013 16:56

Преди да вляза в темата ми заприлича на Насри.На нещо такова[@link http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5hu0qTFt11ry4aqmo1_400.jpg] *lol**lol*