Суонзи - Ман Сити, спечелен

12:32
Суонзи - Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Април: 20 познати от общо 28 мача - 71.4 % успеваемост

Залог на деня за 04.05.2013 г.
 


И съперниците тук сезона изглежда приключил. Манчестър Сити остава почти сигурно на втората позиция, а Суонзи осмисли сезона си със спечелването на участие на международно сцена и трайно се настани в средата на таблицата. Занижената мотивация е причината уелският тим да няма победа в последни си 6 мач, но днес вероятно ще подходи с по-голяма стръв точно към този мач. Суозни загуби последните си две домакинства на тимове от челото срещу Арсенал и Тотнъм преди в последната си домашна изява да завърши реми със Саутхямптън и сега ще се опита да затвърди доброто впечатление, което остава по време на кампанията, що се касае до сблъсъците с опоненти от най-високите етажи на таблицата. Подобни домакинства, макар и без конкретна нужда от точки, носят по-особен заряд за Уелс и днешният мач ще бъде нещо като финал на сезона за Суонзи на неговия стадион срещу миналогодишния шампион. Манчестърци мислят вече за нова селекция, евентуално нов мениджър и степенуване на целите през следващата кампания, и въпреки, че класата безспорно е на тяхна страна в този сблъсък, то липсата на мотивация вероятно ще направи така, че те няма да преследват победата с всички сили. Гражданите загубиха последната си визита тук през март 2012 и днес при този коефициент за двоен шанс си струва да се опита нов залог против тях.

Прогноза: 1Х, коефициент: 2.20

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация