Манчини посъветва Синклеър да напусне Сити

20:50
Манчини посъветва Синклеър да напусне Сити
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини посъветва Скот Синклеър да си търси нов клуб през лятото.

Нападателят бе привлечен от гражданите в началото на този сезон, но успя да запише участие само в 14 мача от всички турнири до момента.

"Ситуацията със Скот е трудна, защото не му дадох достатъчно възможности да се изяви. Той нямаше късмет през настоящата кампания", обясни Манчини.

"Вината е моя, а не негова. Млад играч като него заслужава постоянно да е на терена. Знам, че годината бе трудна за Синклеър", допълни мениджърът на гражданите.

"Ще е по-добре за него, ако потърси друго решение. Естествено, ако той остане, всичко може да се промени. Той тренира добре, раздава се и разбирам защо в момента Скот е фрустриран", каза още Роберто Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_City16
03.05.2013 22:59

И той вече не знае ко иска, защо го привлече като ся го съветва да си търси нов отбор !!!!! Странен тип !!!!

Abramovichcfc
04.05.2013 00:10

Синклеър какво бъдеще има в Сити?Абсолютно никакво.

DuX4o0
03.05.2013 21:45

Хубавото поне на Манчини е,че си казва откровенно да си търси нов отбор.Няма да го исползва поне да не седи резерва *smile*

SuperSizee
03.05.2013 22:35

Какво е хубаво бе човек, взе му поне две години от кариерата е така на вятъра и не е сигурно да ли ще възвърне формата, която имаше. Грешката е изцяло негова, защото беше в отбор, който го боготвореше едва ли не и се заби в отбор, който по никакъв начин нямаше как да играе. Същото може да се каже и за Родуел както някой споменаха. Футболистите ще разберат скоро, като се появят на футболната карта и Овиедо, Монако и да не изброяваме сегашните клубове тип Челси, ПСЖ, Сити, Байерн, РМ, който имат толкова финансова мощ, че не са реши не са си купили някой. Преминаваш в шампиона и не записваш един мач, голям кяр, ако играеш добре парите ще ги натрупаш така или иначе, а щом те искат такива клубове значи има за какво.

torreschelsea9
03.05.2013 21:28

Манчини е виновен,но и Синкелър сам си е виновен пределно ясно беше че няма да му се дава шанс *wink* !!! Същото мога да кажа и за Джак Родуел хора който предпочитат парите *smile* !!! Шапка свалям на Адам Джонсън който реши да си тръгна от шампиона на Англия където не получаваше достатъчно шанс за изява за да отиде да играе в Съндърланд където ще играе всеки мач !!!! *smile*

Etihad
04.05.2013 15:27

абе Джаки Родуел ще замества Бари . супер играч а тази година се контузи

BeroeWrestler
03.05.2013 21:09

Просто не е справедливо спрямо Синклеър. Той идва като един талант, който очаква изяви и развитие, а всъщност губи повече от година от своята кариера. Така и Манчини не го използва, а това е много жалко с оглед на неговия талант. Жалко,наистина .. Дано да се завърне в Суонси, където е ценен и ще получава постоянни изяви.

United9
03.05.2013 20:58

Адам Джонсън сега и Скот Синклеър :X