Петев: Поздравявам футболистите за начина, по който играха

19:26
Петев: Поздравявам футболистите за начина, по който играха
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че е останал много доволен от представянето на своите възпитаниците при победата с 3:0 над Черноморец Бургас.

Този успех върна тима от Разград начело в А група.

"Първо искам да поздравя футболистите за начина, по който играха на това топло
време. Демонстрираха доста движение и жалко, че през първото полувреме не успяхме да вкараме. За щастие това се случи през второто, а мисля че вървим напред и има импулс в играта ни. Доближаваме се до това, което аз искам и се надявам, че ще бъдем
по-убедителни в следващите мачове", коментира Петев.

"Доволен съм от включването на Роман Безяк и Иван Стоянов, защото играха така, както искам да ги виждам. Специално Иван демонстрира агресия, а вкара и един гол, който е много важен за него. Факт е, че в някои моменти футболистите трябваше да стрелят, а потърсиха комбинации. Това беше обяснено на разбора, но играчите сами решават и то за част от секундата. Сега обаче ние сме водачи в класирането, по-тежко е, отколкото да гониш. Но
свикваме с този товар на плещите ни. Това е времето, в което трябва да се изгради лидерски характер и се надявам да останем лидери до края на първенството", допълни треньорът.

"В доста мачове пускаме нови хора, но това е защото разполагаме с доста на брой равностойни играчи и всеки един от тях трябва да се доказва. Емил Гъргоров не беше тренирал в последните три седмици и едва зега се включи в 3-4 занимания. Но решението да не играе е мое, защото исках да го предпазя", каза още Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация