Йол: Бербатов остава във Фулъм

17:19
Йол: Бербатов остава във Фулъм
"Димитър Бербатов не ми е казвал, че иска да си тръгне през лятото. Той остава при нас", обяви мениджърът на Фулъм Мартин Йол по повод на спекулациите, че българският голмайстор на тима ще облече екипа на друг отбор след края на сезона.

"Не виждам никакъв проблем", продължи босът на котиджърс. "Някой си измисля някаква история и разбира се, останалите медии веднага преписват, за да имат в изданието си същата история. Димитър не ми е казвал нищо подобно. Всеки, който иска да ни го отнеме, ще трябва да плати много пари, за да има в състава си 32-годишен играч. Не смятам, че ще се случи нещо такова. Не виждам никакъв проблем, Димитър иска да остане при нас", допълни Йол.

Имаше известни съмнения, че Бербо, който получи травма на прасеца в мача с Евертън, ще пропусне утрешния двубой с Рединг. Йол обаче каза, че българинът е в групата за мача с "кралските поданици".

"Саша Ритер се завръща в групата, в нея е и Бербатов. Киърън Ричардсън беше контузен, но също се завръща. В лазарета обаче остават Дежага и Диара. Младен Петрич пък е с травма на сухожилието и също няма да играе в утрешната среща", завърши Йол пресконференцията си преди мача на "Крейвън Котидж".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари