Бенфика - Фенербахче, загубен

16:34
Бенфика - Фенербахче, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Април: 20 познати от общо 28 мача - 71.4 % успеваемост

Залог на деня за 02.05.2013 г.



Ако някой търси стойност в ставките точно тук, то те без съмнение са евентуални голове в полза на гостуващия тим. Няма спор, че той е в ролята на аутсайдер, но за Фенербахче това е мачът на сезона. Тимът изглежда се отказа от финален щурм в битката за титлата в Турция, а може и да напусна надпреварата и за купата като подходи така в последните срещи на домашна сцена, за да спести сили за битките с Бенфика в Лига Европа. Турците взеха комфортен аванс в първи мач и показаха, че всичките жертви са си стрували, но най-трудното предстои днес. Ако турският тим вкара гол, задачата на Бенфика ще бъде повече от трудна, но дори фенерите да не се разпишат първи, то те ще имат своите шансове по време на целия мач, защото орлите с напредването на времето все повече ще гледат в атака. Бенфика може да стане шампион на Португалия и да разбие хегемонията на Порто от последните години и така да осмисли тази сезон, но за Фенербахче този мач е "всичко или нищо" и дори те да допуснат поражение, то едва ли ще бъде с повече от гол разлика в резултата.

Прогноза: +1,5 (АХ) гола в полза на Фенербахче, коефициент: 1.78

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
02.05.2013 21:09

не се залъгвайте, мача на Луж няма да има нищо общо с тоя в турция. там винаги е ад,особено когато наградата е финал и на Бенфика им трябва победа с разлика. фенерите ги очаква 90 минути тотален терор.аз избрах залога бенфика да се класира.

john_doe
02.05.2013 20:54

Тц,Челси и Бенфика дали ще бият да им бодна 20 кинта.Да не стане нещо,че мен да боднат накрая.

devic
02.05.2013 21:12

не ти препоръчвам победата на челси. играят с 11 човека през 3 дена и при такъв аванс няма да се назорват..може би гол/гол там му приляга най-добре.

kermo
02.05.2013 19:08

Фенерите повеждат,бенфика второто обръща и мачът завършва 2:1.Фенерите на финал....

serseri_86
02.05.2013 16:56

Мач с краен резултат 1-0 в редовното време *whistle* , продължения без промяна в резултата *silent* и определяне на финалиста след изпълнение на дузпи *ball**goal* : *cup* Бенфика *cup*