Шефовете на Сити поискаха 6-о място от Марк Хюз

20:12
Шефовете на Сити поискаха 6-о място от Марк Хюз
Президентът на Манчестър Сити Халдон Ал Мубарак предизвика Марк Хюз да изведе клуба до топ шест на Висшата Английска Лига следващия сезон.

Загубата на "гражданите" от Тотнъм през уикенда "угаси" надеждите им за място в Шампионската лига. Така или иначе с един оставащ мач срещу Болтън Хюз вече е наясно за амбициите на клуба, след среща с Мубарак и изпълнителния директор Гари Кук. В официалния сайт Мубарак заяви:

"Мисля, че хората ме възприемат като разумен и реалистичен човек. Предвид това, което направихме тази година и амбициите, които имаме през лятото да завършим сред топ шест догодина е съвсем реалистична и постижима цел. Ще има пари за нови играчи. Имаме нужда от повече дълбочина и вече имаме изградени планове. Говорих с Гари и Марк за оставащите седмици. Съвсем наясно сме какво искаме. Марк ми изясни, кое трябва да подсилим в отбора и аз ще взема необходимите мерки. Всички знаем, че няма да пръскаме напразно пари, тъй като очевидно този модел не действа. Няма как да купиш 22-ма нови играчи и да спечелиш Премиършип. Нещата трябва да се правят постепенно, с мениджмънт, с инфраструктура и опитен мениджър. Това се опитваме да направим. Играчите ще дойдат сами, както и резултатите."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shark2009
19.05.2009 23:48

Абе със много понякога не парите правят отбора , да вземат още един двама като Марто и Валери и нема кой да ги стигне, мисля че тоя Робинио е голям провал за отбора той не е за английския футбол като гледам .

TigerJK
19.05.2009 22:24

ами арабите не са прости хора *wink* прав е, по-добре да поиграят някой друг сезон, да взимат по 2-3, мах 4 играча всяко лято и така да си изградят отбора.

BooOooM
19.05.2009 22:07

*sick* Евала на арабите, много ми заприличаха на евреите в тази статия!
Според мен несъмнено това е правилната и най-добрата тактика за Острова. Именно по този начин Сити ще достигнат нивата на Ливърпул и ще избегнат грешките на Абрамович!
Наистина арабинът ми звучи много реалистичен и дано станат един стабилен и постоянен с изявите си отбор, който да се конкурира с отбори като Вила, Арсенал, Ливърпул и Юнайтед в най-силното първенство в света!