Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро

20:00
Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро
Сензацията в зимната селекция на Левски Гари Родригес разкри пред холандските медии каква цена са му поставили сините - 1.5 милиона евро.

Тъмнокожият бързак дойде от Адо Ден Хааг през последния трансферен прозорец за 300 000 евро, но бързо пасна в схемата на Левски и помогна значително за продължаващите надежди на сините за дубъл. Заговори се за интерес към него от няколко холандски отбора, включително Твенте на Николай Михайлов.

"Аз също чета информациите. Малко бях шокиран. Уебсайт съобщи, че е имал представител на Твенте на наш мач. Той е попитал президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1.5 милиона евро. Нямам клауза в контракта, който изтича през лятото на 2015 година, но имам опция за удължението му с още един сезон", сподели Родригес пред "Voetbal International".

Той добави, че няма агент в момента.

"Мой приятел ме придружава. С него ще обсъдим нещата скоро. Слуховете за Твенте са приятни и ме ласкаят, но трябва да видим дали наистина интересът им наистина е сериозен", каза още крилото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

degea97_
02.05.2013 00:51

Гари е роден за големия футбол като видиш от къде идва ти става ясно , че не е взет заради физиката си както Левандовски е бил едно-време отхвърлен така заради слаба физика , просто Левски беше точното място за него (нищо , че искам да остане и да стане основния ни коз като Перси за М.Ю. , Роналдо за Реал и т.н.) , но все пак Левски бе 1-вото циментирано стъпало към големия футбол *smile*

El_Fenomeno_9
01.05.2013 22:45

Много ясно , че е готов да приеме ... За да дойде да играе футболист в "майсторска" ни група и как я наричаха още с мотото "чиста игра , истински футбол" , то този футболист е ударил дъното и се надява от нашите пасища да хване поне към Гърция , Турция или азиатския континент .. Предвид плачевното ни ниво и какъв голям път за изява се дава на чужденците в България , не е много трудно да изпъкне и най - посредствения играч ...

Strraxo_1878
01.05.2013 20:28

Никой не му се седи в България .... Вижте че е готов да приеме ако има оферта

catalan
01.05.2013 20:04

Най-некадърните негри идват в България, дето не стават за нищо и тук стават футболисти, много яко.