Бабангида се завръща в игра след седем месеца лечение

18:04
Бабангида се завръща в игра след седем месеца лечение
Нападателят Емил Ангелов след повече от 7 месеца се завръща на терена. Доскоро Бабангида се възстановяваше от операция на скъсани връзки и той за първи път попадна в групата на Берое за гостуването на Пирин в Гоце Делчев.

Треньорът Петър Хубчев е решил да даде почивка на няколко титуляри, които от началото на пролетния полусезон бяха несменяеми. В Стара Загора останаха португалците Давид Каядо, Елио Мартинс, защитникът Борислав Стойчев, бразилецът Елиаш Да Силва и голмайсторът Георги Андонов

Берое ще гостува на Пирин Гоце Делчев с приповдигнато настроение, след като старозагорския тим се намира в момента в страхотна форма и в първенството има четири поредни победи. От щаба на зелено-белите се заканиха да продължат силната си
серия и срещу Пирин, още повече че през есента в Стара Загора претърпяха загуба с 2:3.

Двата отбора наскоро се срещнаха в четвъртфинала за националната Купа и там Берое по категоричен начин надигра противника си с 1:0 у дома и с 3:1 в Гоце Делчев.

"Не мисля, че ще бъде нещо по-различно от изминалите два мача. Запознати сме с играта на Пирин Гоце Делчев. Осъзнаваме, че за тях това е важен домакински мач, с който искат да подпечатат оставането си в "А" група, но както стана ясно досега, труден отбор сме и няма да се дадем лесно", заяви помощник треньорът Армен Амбарцумян.

Бившият вратар смята, че не трябва да се коментира настроението в отбора.

"Мога да кажа, че след толкова победи това не е нужно да се коментира. Всичко е нормално, обстановката е чудесна. Имаме интелигентни и зрели футболисти, с които е много лесно да се работи", добави Армандо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация