Футболистът на месеца Мартин Камбуров: ЦСКА ме искаше през зимата

15:20
Футболистът на месеца Мартин Камбуров: ЦСКА ме искаше през зимата
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров бе награден със златната значка на Пресклуб "България" за играч на месец април в "А" футболната ни група. Асът на "червено-черните" спечели бе избран в анкетата сред спортните журналисти с 10 гласа от 27 гласували.

На второ място е таранът на Левски Георги Иванов с девет гласа, а на третата позиция с шест гласа остана младата надежда на Пирин Благоевград Спас Делев.

Досега Камбуров е печелил на три пъти приза за играч на кръга, а това е втората му награда за футболист на месеца. "Искам да благодаря на съотборниците ми, защото без тях нямаше да спечеля тази награда. В някои срещи играх много добре, а в някои по-зле. Надявам се, че ще завършим сезона на третото място. Определено не очаквах, че ще отбележа толкова голове само за един полусезон. Чувствам се добре в отбора. В Локомотив намерих една добра обстановка и се чувствам страхотно", сподели нападателят на столичните "железничари".

Мартин Камбуров заяви, че според него следващите две години ще са най-добрите в кариерата му.

"Чувствам се много щастлив в Локомотив. Има страхотен колектив и се разбирам отлично с всички. Засега няма конкретни оферти към мен. Но пред мен не стои дилемата за задължителен трансфер в чужбина. Ръководството на нашия клуб е отлично и шефовете в лицето на Иво Тонев и Николай Гигов са изключително добри и разбрани. На 28 години съм и смятам, че ми предстоят още две много добри години в кариерата ми. Мисля, че те ще са най-добрите в моята кариера. Не е тайна, че моят мениджър е Емил Данчев. През зимната пауза имаше интерес от ЦСКА към мен, но не се стигна до договор. Трябваше да се плати една сума на гръцкия тим по договора ми, но ЦСКА не явно не искаше толкова да ме привлече, г-н Гигов се оказа по настоятелен и ме взе в отбора на Локомотив", сподели Камбуров. Нападателят добави, че очаква срещу ЦСКА отбора да играе добре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация