Зенит с интерес към Бербатов

17:32
Зенит с интерес към Бербатов
Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов може да заиграе в руския шампион Зенит Санкт Петербург, твърди руското издание "Известия".

Българинът е един от вариантите за усилване на нападателната мощ на руския отбор, пише изданието.

Основната цел на клуба от Санкт Петербург е нападателят на Вердер Бремен - Марко Арнаутович, но заради високата цена на австриеца от Зенит се оглеждат и за други варианти.

Агентът на Бербатов - Емил Данчев, отбеляза, че има интерес към играча от руски клубове, но все още не са водени официални преговори.

"Интерес към Бербатов от страна на водещи руски клубове имаше и преди, има и сега. Руското първенство се развива много успешно в последно време и скоро ще стане сред водещите европейски шампионати. Много зависи от ръководството на Фулъм, но на този етап не съм водил официални преговори за такъв трансфер", каза Емил Данчев пред "Известия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aquafresh
30.04.2013 20:41

Може и да стане факт този трансфер поради причината че Бербатов е на възраст а в Зенит едва ли ще му плащат малко и там кой знае да прекрати своята кариера

Guardiola10
30.04.2013 19:58

Доколкото може да се разчита, че има вероятност да стане е добър избор понеже хем ще е титуляр, хем ще е в отбор с някакви претенции за трофеи. Езикът не би трябвало да е проблем, въпросът е дали ще иска да сменя държавата, но все пак едва ли.

vik0_92_
30.04.2013 17:43

Тоя няма да иде никога никъде извън англия.Щото е пълен некадърник и е свикнал в Премиершип и той знае че ако иде в др държава е бита карта.Защо не отиде в Ювентус?....

manutd_forlife
30.04.2013 18:59

А защо трябва винаги да избира грандове, а? Да ти е минало през главата, че има живот там или като цяло предпочита да живее в Англия? Не всички обичат да скитат от държава на държава. Кой си ти да го съдиш?