Александров: Мъри промени мисленето на футболистите

12:13
Александров: Мъри промени мисленето на футболистите
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че шансовете на тима да се класира за участие в евротурнирите са добри.

По думите му положителната промяна в играта на "канарчетата" е дошла след идването на Станимир Стоилов и именно тя е превърнала Ботев в сериозен фактор в първенството.

"Заслужено спечелихме срещу Литекс, но определено мога да кажа, че те са най-добрият отбор, който срещнахме до момента. Ние играем мач за мач. Наистина вървим добре и да се надяваме накрая да сме в Европа. За нас е важно да показваме този облик, който показваме при Мъри Стоилов. Благодарение на него и екипа му Ботев е вече фактор в "А" група и всеки се съобразява с нас", заяви Александров в предаването "Пред банята" по ТВ7.

По думите на Александров Стоилов е променил много неща в тима, но най-важното е, че мисленето на футболистите е тръгнало в нова насока.

"Сега всеки в тима знае какво да прави на терена", заяви Александров.

Накрая Кривия заяви, че не е гледал вечното дерби и е убеден, че на пловдивското ще има повече публика.

"Няма спор. В последните години в Пловдив винаги се играе пред пълни трибуни. Играем ли нашата игра, мисля, че няма да имаме проблеми срещу Локомотив", сподели още шефът на
"канарчетата".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация