Надявам се Златан да остане в Интер

16:19
Надявам се Златан да остане в Интер
Капитанът на италианския шампион Интер Хавиер Санети заяви, че се надява шведската звезда на тима Златан Ибрахимович да остане при "нерадзурите" и след летния трансферен прозорец.

Ибрахимович, който вкара 22 гола в "Серия "А" този сезон, се скара със своите съотборници и бе бесен на наставника Жозе Моуриньо, че португалеца го държа на терена в мача със Сиена, въпреки че тарана получи контузия. Санети заяви:

"Златан е невероятен играч, който може да реши даден мач във всеки един момент. Той вече показа, че е много важен за Интер с головете и страхотното си представяне за тима. Аз се надявам той да остане при нас. Златан има договор с Интер и е много важно да продължава да играе за нас. Ибра е спокоен с нас. Той искаше да вкара на всяка цена срещу Сиена, защото иска да стане голмайстор на лигата. Ние ще му помогне в последните два кръга да стигне целта и да бъде номер едно в по вкарани голове в Серия "А".

Националът на Швеция има договор с Интер до лятото на 2010 година и е на един гол от лидера при голмайсторите - нападателят Болоня Марко Ди Вайо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
19.05.2009 17:29

имаш хубав nickname, да не играеш WoW *tongue*