"Червено" трио в битка за ЦСКА

10:27
"Червено" трио в битка за ЦСКА
Шефовете на ЦСКА обмислят три варианта за старши треньор от лятото. Със сигурност Милен Радуканов ще бъде освободен след края на сезона и ръководството вече преговаря за негов заместник. Вариантите са много, но като фаворити според "Меридиан Мач" се очертават Методи Деянов, Александър Станков и Ради Здравков. И тримата са кадри на "червените" и вече са били треньори в клуба.

С най-големи шансове за поста е Деянов. Кандидатурата на любимеца на Сектор Г се лансира от члена на Управителния съвет Емил Костадинов. Младият специалист сега води националния отбор на България до 16 години и постигна паметен успех над Испания, с който класира тима за финалния турнир в Германия, но там не успя да се пребори с конкуренцията на домакините и Украйна. Деянов беше треньор в школата на ЦСКА, но напусна заради разминавания с шефовете от "Титан".

Босът Димитър Борисов вече е влязъл в контакт с бившия халф, като се опитва да го убеди да поеме ЦСКА от лятото. За момента обаче няма нищо конкретно, а и за Деянов е трудно да превъзмогне различията си със собствениците.

Другият предложен от Костадинов е Александър Станков. Той е без отбор в момента и с удоволствие би приел покана от ръководството. Третият и най-малко възможен вариант е Ради Здравков. Той е предложен от Георги Илиев - Майкъла. Здравков е част от щаба на Любо Пенев в националния отбор и едва ли ще си тръгне преди края на квалификациите за Мондиал 2014.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
30.04.2013 10:38

Нов треньор хахахаха, добре че вече съм притръпнал и грам не ми дреме, по-скоро се забавлявам страшно много с това, което се случва .. тия собствениците са се впили като пиявици и откакто са в ЦСКА са спечелили буквално МИЛИОНИ, можете да си направите равносметка за всичките трансфери, които са направили в посока на други клубове, говорим за милиони левове .. но те разчитат на късата памет на запалянковците, е моято не е къса, просто вече не ми пука .. и всичко да беше наред в ЦСКА, като в другите отбори не е .. какво толкова, така сме си точно както трябва .. да сменят нови треньори, нови играчи всеки ден, не ме интересува.