Доживотно наказание за рефер-побойник от Русия (видео)

21:50
Доживотно наказание за рефер-побойник от Русия (видео)
Страничният съдия Муса Кадиров беше наказан доживотно със спиране на права за ръководене на футболни срещи, след като инициира сбиване с футболисти по време на мач от руското футболно първенство. Чеченецът атакува играч на резервния тим на Амкар Перм - Иля Кришмар, който игра срещу втория тим на Терек Грозни в неделен мач от шампионата.

"Съдията даде последния сигнал в мача и аз тръгнах към скамейката на моя тим, но някой ме настигна, бутна ме в гръб, а след това започна да ме рита и да ме удря. Футболистите на Терек му помогнаха. Някой ме хвана за гърлото, а друг ме удари и ми разкървави лицето. Благодаря на Господ, че моите съотборници ме спасиха. Благодаря и на Влашов от Терек. Той ми помогна, защото се познаваме от младежката академия в Санкт Петербург", каза Кришмар.

"Кадиров е работил само на регионално ниво. Ние решихме да го накажем доживотно и той няма да има правото да ръководи футболни срещи от която и да е дивизия", обясни президентът на Чеченската футболна федерация - Лом-Али Играхимов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
30.04.2013 09:32

Ако беше обратното нямаше да има такова наказание за футболиста..

david_villa11
30.04.2013 09:28

при муса 6-5 няма...руснак брат4е...не признава никои и ни6то