Официално: Ювентус си върна Канаваро

13:14
Официално: Ювентус си върна Канаваро
Ювентус официално си подсигури услугите на 35-годишния защитник Фабио Канаваро, съобщава официалният сайт на клуба. Играчът се присъединява към "бианконерите" като свободен агент, тъй като договора му с Реал Мадрид изтича в края на юни.

Канаваро е бивш играч на Юве, като е защитавал цветовете на клуба от 2004 до 2006 година, когато той напусна "Старата госпожа" заради скандала "Калчополи".

През двата си сезона с черно-бялата фланелка Канаваро извоюва две титли на терена, но в последствие и двете бяха отнети от торинци, а ръководството на Интер се пребори за Скудетото от сезон 2005-2006.

Фабио Канаваро е считан за предател от някои от феновете на Ювентус, тъй като той не пожела да остане в отбора, който бе изхвърлен в Серия "Б". Защитникът наскоро сподели, че не се притеснява от реакцията на тифозите, тъй като той е напуснал, за да помогне за стабилизирането на финансите на клуба по онова време.

"Горд съм, че отново ще нося екипа на Ювентус", споделя футболистът.

"Фабио е страхотен футболист и много се радваме, че си го върнахме. През 2006 година трябваше да го продадем по икономически причини и затова сега сме много доволни, че пак той ще играе при нас", сподели трансферният гуру на Юве Алесио Секо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
19.05.2009 16:59

bianconero27 остави го да си плямпа кво си знаи. Не виждаш ли, че е фен на тъпите англета. Няма да говорим за Балотели и Пато. Нека си се радват там на Македа ама да не забравят, че и той е Италиянец. До 5 години Италия пак ще мачка всички в Европа!!!

Kura_na_qnko
19.05.2009 15:39

bianconero27 , Той peshky_ половината сигурно не ги е чувал , но няма значение . Иначе съм съгласен с теб *wink*

bianconero27
19.05.2009 14:27

peshky_ , очевадно не следиш никак отбилзо Серия А щом правиш толкова заблудени констатации. Да - в Калчото има доста итрачи на сериозна възраст, но последните 1-2 години почна да се дава много сериозен шанс и на младите играчи. Какво ще кажеш за Сантон, който е `91 набор, или Балотели `90, Ариаудо `89, Маркизио, Джовинко, Палоски, Пато, Йоветич, Кузманович, Диаките, Де Силвестри, Санчез, Чигарини, Десена, Хамшик, Кришито, Бокети, Акуафреска и т.н.
Просто се прави смес от опит и младост, което е най-добрия вариант. А за споменатите Милан - дори там почнаха да подмладяват отбора постепенно. Вляза по-млада вълна играчи като Матиони, Силва, Сендерос, Фламини, Пато. Общо взето представата ти за италианското първенство е от преди 4-5 години, когато наистина се прекаляваше с доверието на опита на дадени играчи.

peshky_
19.05.2009 13:35

бахти пенсионерите в тая Италия др не знаят а после тука се ядосваме че и в националния бил Кишишев че е на 34 год а Италия под 30 г е рядко явление