Сейнт Патрикс - Бохемианс, спечелен

14:06
Сейнт Патрикс - Бохемианс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 19 познати от общо 26 мача - 73,07 % успеваемост

Залог на деня за 29.04.2013 г.

Сейнт Патрикс - Бохемианс

Това е дерби на Дъблин, но в него има огромен фаворит и той се казва Сейнт Патрикс. Символичните домакини тук са сочени за един от претендентите за титлата през този сезон и това, че те спечелиха 6 от 9-те и срещи до момента го показва. В днешния мач в редиците на Сейнт Партикс ще се подвизават 6 бивши състезатели на Бохемианс и това също няма как да не повлия в посока на увеличение на мотивацията в лагера им. Гостите имат доста контузени основни играчи. Бохемианс изпитва сериозни финансови затруднения, датиращи още от миналата кампания, като през тази те оказват и повече от значимо влияние на играта. Отборът загуби 5 от 9-те си срещи и показа безкрайно слаби действия в дефанзивен план след като допусна приблизително по 2 гола средно във всеки мач от началото на кампанията. Амбициите и възможностите на двата опонента са доста различни, като Сейнт Патрикс са спечелили 3 от последните 4 дербита с този съперник и днес би трябвало да направят това отново и сега.

Прогноза: 1, Кофециент: 1,55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари