С девет души ПСЖ удържа ценна победа над Евиан (видео)

00:49
С девет души ПСЖ удържа ценна победа над Евиан (видео)
Дейвид Бекъм бе изгонен, но Пари Сен Жермен удържа ценна победа с 1:0 като гост на Евиан Тонон в последен мач от 34-ия кръг на френското първенство. Бившият английски национал получи директен червен картон в последната минута и остави отбора си с девет души, след като осем минути по-рано и Марко Верати видя червения цвят на картона.

Макар и с девет души, ПСЖ удържа крехкия си аванс и продължава похода си към първа титла за клуба от 19 години насам. Хавиер Пасторе реализира единствения гол за победата над
Евиан в 50-ата минута. Дейвид Бекъм, който влезе като резерва през второто полувреме, бе изгонен от терена за грубо нарушение срещу Йосеф Аднан в добавеното време.

Парижани имат 73 точки, девет повече от втория Олимпик Марсилия. Отборът на Карло Анчелоти може да вдигне титлата още другия уикенд при успех над Валансиен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
29.04.2013 20:26

Всъщност борещия се за оцеляване Евиен, не е толкова слаб отбор и за това и коеф за ПСЖ беше доста добър 1.70+. Радвам се за Пасторе че възвърна самочувствие след последните няколко гола. *wink*

shifter_fd
29.04.2013 07:48

Ебати балъците сме срещу такива отбори, а да не кажа, че сме си направо калитари в почти всички мачове...