Вуцов: Имам проблем с един фен, който псуваше и мучеше

19:44
Вуцов: Имам проблем с един фен, който псуваше и мучеше
Мнението на старши-треньора на Славия Велислав Вуцов след мача от 24-я кръг на "А" група между белите и Локомотив Пловдив, който бе спечелен от столичани с 2:0:

"Тежка обстановка, в която ние се вкарахме. Афиширахме големите си амбиции за купата на България, да победим Берое и да спечелим финала. Жалкото е, че бяхме надхитрени. Благодаря му на президента, че той пое вината, но не е виновен с нищо, аз съм виновен. Очаквахме тежък мач. Локомотив е отбор, който е по-напред от нас в класирането и афишира големи цели. Най-големият проблем от мача с Берое е, че афиширахме високи цели и наляхме оловото и гипса. Подценяваме малко първенството, но в първите 15 мача имахме 16 точки, а в 8 мача вкарахме 1 гол. След идването ми, до този момент, имаме отново 16 точки и вкарахме във всеки един мач. А много хора се опитаха да ни смачкат. В последните 10-15 минути на днешната среща, когато противникът ни беше в нокдаун, ние пропуснахме да вкараме още 4-5 гола. Днес беше мач, който заслужено спечелихме. Извинявам се на съдията, ако съм бил малко по-нервен."

"Имах проблем не с част от феновете, а с един-единствен, който псуваше. Качих се при него да го питам какви са му претенциите, а той мучеше. Понеже той ме псуваше мен, затова се качих. Аз поемам отговорността. Нека да оставят футболистите да играят. Не видях публиката на Локомотив да псува футболистите. Не мога да задължа публиката, но мисля, че трябва да ни подкрепя доста повече."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация