Черно море разби Пирин във Варна

19:08
Черно море разби Пирин във Варна
Черно море спечели много важни три точки в борбата за оставане в "А" група. Домакините разбиха гостуващия Пирин Гоце Делчев с 5:1.

Двата отбора започнаха внимателно и предпазливо срещата и не успяваха да организират сериозна атака. Домакините стигнаха до попадение в 17-та минута. Симеон Райков центрира остро от дясно, защитник на Пирин изчисти лошо топката и Георги Божилов почти от голлинията реализира. В 29-та минута отборът на гостите остана с 10 души на терена. Червен картон получи вратарят на Пирин Гоце Делчев Абди Абдиков, който по време на дадената от съдията почивка за пиене на вода заради горещото време удари съотборника си Атанас Фиданин. Черно море успя да отбележи втори гол в 37-та минута. Кристиян Идалго проби по десния фланг, навлезе в наказателното поле и пусна топката към Георги Илиев, който необезпокояван вкара за 2:0.

В началото на второто полувреме Черно море натисна гостите и на два пъти бе близо до ново попадение, но след ударите на Георги Божилов с глава и Симеон Райков топката излезе в аут. В 57-та минута Георги Илиев бе изведен сам срещу вратаря на гостите Ангел Юсев, но стражът на Пирин спаси удара му от 7-8 метра. В 70-та минута влезлият като резерва Брюс Инканго бе изведен в коридор от Симеон Райков, навлезе в наказателното поле и с удар от десетина метра по земя вкара за 3:0. В 75-та минута Симеон Райков бе изведен в чиста позиция и реализира четвърти гол за домакините. В 85-та минута Илиян Капитанов завърши с гол чудесна триходова комбинация между Георги Божилов и Брюс Инканго. В 88-та минута Георги Петров се възползва от грешка на вратаря Георги Китанов и реализира почетния гол за Пирин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
28.04.2013 20:01

Eстествено,че ни легнаха*wink**wink**wink**wink**wink*