Тевес за пореден път отряза \"червените дяволи\"

12:43
Тевес за пореден път отряза \"червените дяволи\"
Карлос Тевес изглежда все по-близо до напускане на Манчестър Юнайтед. Нападателят се чувствал недооценен в клуба и поради това бил инструктирал своя личен мениджър Киа Джорабчан да му потърси нов отбор през лятото.

Както е известно, "червените дяволи" имаха клауза да закупят играча за 25 милиона паунда от агенцията на Джорабчан, която притежава и правата на футболиста.

От ръководството на Юнайтед обаче обявиха, че нямат намерение да предложат повече от 18 милиона за футболиста, което явно не се приело много добре от аржентинеца.

Вчера нападателят не е отишъл на официалната вечеря, на която е бил обявен играча на годината на "червените дяволи". Сър Алекс изрично бил наредил всички футболисти и хора от спортно-техническия щаб да бъдат на събитието, но Тевес не склонил да се появи.

На следващия ден аржентинецът се оправдал, че е гледал дъщеря си Флоренция, която имала температура. Хора от щаба на "червените дяволи" разкрили, че Тевес изобщо не е споменавал, че дъщеря му е болна и може просто да не е пожелал да се присъедини към своите съотборници.

Напомняме ви, че някои от най-големите тимове в света желаят да вземат Тевес в редиците си, като за момента Ливърпул изглежда фаворит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scorpi70
19.05.2009 22:54

Тевес може много да бяга и да се раздава , но не знае какво е отборна игра и е лаком за изява, Бербатов е най-"отборния" футболист на Манчестър и нападател с невроятен поглед над играта , а начина по които играе с топка в краката радва окото и му създава харизма , която малко футболисти притежават. Дори когато се движи без топка от него лъха благородство.

LFC_T9_G8
19.05.2009 14:06

spitara .. така си е .. все едно те да имат някви гадни белези и ние да започнем да ги обиждаме .. за какво ми е това .. мен Тевез пък супер много ме кефи като играч .. бори се за всяка една топка .. не пада така нежно както --> разнежения Роналдо .. той пък леко да го бутнат и пада .. женичка .. Дано Тевез го видя в Ливърпул другия сезон .. много ще се радвам *smile*

spitara
19.05.2009 13:39

това не е мода бе хора не го ли разбрахте , ами погледнете сами РИБЕРИ(белезите), РУНИ(плешивостта), Ето'о(ушите) Тевез много са .. който не ги харесва да не ги гледа ама нали знаете ,че тези хора са се доказали и са 1 от най-добрите а вие красавици искате пари от мама и тате или работите като кучета (малко са изклиученята)..

LFC_T9_G8
19.05.2009 13:17

Ливърпул ще го вземат .. за другия сезон е на Анфилд .. и този път Торес няма да е сам на върха на атаката , а ще се изравни на една линия с Тевез и Каут .. YOU`LL NEVER WALK ALONE!!! .. LIVERPOOL FOREVER IN MY HEART *stop*