Реднап: В КПР няма единство, затова отборът изпада

13:41
Реднап: В КПР няма единство, затова отборът изпада
Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап призна, че липсата на истински колектив в отбора е причината лондончани да са на път да изпаднат в Чемпиъншип.

Основната причина за липсата на разбирателство между играчите е разликата в заплатите.

"Щях да излъжа, ако ви кажа, че сме обединени като отбор. В тима има разделение на групи и групички. Това е нормално и очевидно за всички през този сезон. В никой друг клуб не ми е случвало подобно нещо, но никъде е нямало подобна структура на заплатите", сподели Реднап.

"Трудно е когато играчите получават очевидно прекалено различни възнаграждения. Е, разбира се, ако в твоя тим е Робин Ван Перси или Стивън Джерард и взима 140 хиляди паунда седмично, няма да имаш нищо против, дори ти да получаваш 50 хиляди седмично. Но е ясно, че такива звезди заслужават подобни възнаграждения", допълва специалистът.

"При нас положението е различно. Когато някой гледа към свой съотборник и си казва - този не е толкова добър, за да взима толкова пари, е ясно не може да стане истински отбор", каза още Хари Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
28.04.2013 15:16

Дано ся като изпаднете, и след натрупаните дългове, да попаднете в администрация и да ви закрият като клуб след като легнахте така на Ситито в последните минути !!! Всичко се връща а сега на вас ще ви се върне МН МН МН тъпкано.