Благо Георгиев: Великденските пости не ми пречат на играта

10:37
Благо Георгиев: Великденските пости не ми пречат на играта
Вече 15 години спазвам постите по Великден и това никога не е пречело на играта ми", сподели пред руските медии халфът на Амкар Перм Благой Георгиев.

Бившият български национал е познат с дълбоката си религиозност и именно това е заинтересувало колегите в Русия.

"Наистина съм вярващ, с мои средства построих два параклиса в България. И постя вече 15 години, а това никога не е пречело на играта ми", сподели халфът. Днес на него му предстои сблъсък с Терек Грозни, който напусна през зимата, за да дойде в Амкар.

"Имам само хубави чувства към Грозни. Градът стана втория ми дом и винаги приветствам възможности да се върна там, където оставих много приятели. Надявам се многото фенове на Терек да ме посрещнат приятелски. Не съм наранил никого с напускането си, просто такива бяха обстоятелствата", продължи Георгиев.

Запитан лесно ли се е установил в пермския тим, той добави: "Все едно бях играл тук и преди. Разбира се без подкрепата на приятелите ми Георги Пеев и Захари Сираков щеше да е по-трудно. Амкар е страхотен тим". 31-годишният играч добави, че сливане на руското и украинското първенство ще намали интереса към по-малките отбори и същевременно определи Зенит като най-силния тим в Премиер лигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

john_doe
27.04.2013 13:38

Хахахаха аз през цялата година постя.Глад мйкаааааааааааааа

night_wolf1984
27.04.2013 13:10

как ще му пречат постите,като пердаши само агнешко*lol*

Fabregas_boy
27.04.2013 12:01

"Наистина съм вярващ, с мои средства построих два параклиса в България. "-хм,големия вярващ не прелюбодейства ли преди известно време?Да не говорим колко скромно е от негова страна да се самоизтъква.А друг факт е,че ако има мач в събота пак е грях.*joking*

Fabregas_boy
27.04.2013 17:49

Нямаше ли нещо от сорта на "Помни съботния ден за да го светиш..." в смисъл да не се работи тогава.Може и да греша,защото не съм чак толкова религиозен,ама май половината "хулигани" от сайта сме по-смирени от Благо ДЖИЗЪСА*joking*

devic
27.04.2013 12:52

в Библията пише 6 дена работи 1 ден почивай. никъде не се казва дали това да е събота или вторник.иначе за другото няма оправдание.