Саутхямптън - УБА, загубен

10:14
Саутхямптън - УБА, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 19 познати от общо 24 мача - 79.2% успеваемост

Залог на деня за 27.04.2013 г.



С резултатите и играта си в последните срещу УБА показа, че просто доиграва сезона, а и точковият му актив му позволява това. Визитиращият тук тим загуби половината от последните си шест срещи, а спечели само срещу Суонси като домакин минимално с 2:1 в началото на март. Днес Албиън няма да могат да разчитат на Брънт, Гера, Торн, Мулумбу, а Джонс ще бъде под въпрос до последно. Освен това не е изключено и треньорът им да включи в стартовия състав играчи, които до момента са получавали по-малко възможности за изява, за да прецени кои от тях да остави в селекцията си и за следващия сезон. Саутхямптън почти сигурно ще си осигури оцеляването без излишни драми в края на сезона, след като няма поражение в последните си шест срещи, спечели половината от тях, а в най-скорошните си десет двубоя допусна едва две загуби. Три точки за светците днес може да се каже, че ще сложат официален край на сезона и за тях. Тук единственият мотивиран тим е този на домакините.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари