Манчини: Ман Юнайтед заслужено спечели титлата

18:53
Манчини: Ман Юнайтед заслужено спечели титлата
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че Манчестър Юнайтед заслужено е спечелил шампионската титла на Англия през този сезон.

"Заслужиха титлата, защото спечелиха доста мачове подред, каза Манчини. Ключовата серия направиха, побеждавайки Куинс Парк Рейнджърс, Ливърпул и Саутхямптън. В този момент ние имахме доста контузени играчи и загубихме важни точки. Трябва да бъда реалист - когато някой отбор е по-добър от вас, вие не можете нищо да направите. Те заслужиха титлата и ги поздравявам за всичко, което направиха през сезона".

Манчини смята, че лошата политика по време на трансферния период е главната причина за неуспешната защита на титлата от Манчестър Сити. "Трябва да бе се реагира бързо, а ние не направихме това през миналата година. Не успяхме да вземем играчи, които биха подобрили игра ни", каза Роберто Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
26.04.2013 20:04

Пак малко тръгна да се опрадвава с контузии, което е глупаво! При всеки има контузии! За трансферите обаче е прав! Напълно заслужена титла на Юнайтед като цяло, просто бяха с едно ниво над останалите, макар да не ги обичам никак... истината е това! Дано другия сезон поне ако не друго да не се реши титлата толкова рано!