Левски спечели Купата на БФС (набор 1997 г.)

17:48
Левски спечели Купата на БФС (набор 1997 г.)
Юношите младша възраст на Левски (набор 1997 г.) спечелиха Купата на БФС. Във финалната среща, която се игра днес на стадион "Раковски" в Севлиево възпитаниците на треньора Антон Кирилов победиха Лудогорец с 3:1. Същият отбор на Левски миналата година стана и републикански шампион, а днес триумфира и с Купата на БФС.

Сините бяха далеч по-добрия отбор в днешния мач и съвсем заслужено се поздравиха с успеха. В 27-ата минута Левски поведе в резултата с гол на Марио Христов, който се разписа след като остана сам срещу вратаря след извеждащ пас на Георги Йомов (внук на синята легенда Тодор Барзов).

Пет минути по-късно Йомов се разписа отблизо и направи резултата 2:0. В 38-ата Лудогорец намали на 2:1 с гол с глава на Даниел Гергов.

През второто полувреме, в 44-ата минута Ангел Максимов от Левски уцели гредата след силен удар. Десетина минути по-късно пропуск за сините направи Йордан Младенов.

След още десет минути Божидар Краев изведе Кристиян Лачев сам срещу вратаря и нападателят не сбърка - 3:1. В последната минута Георги Младенов пропусна да направи резултата 4:1.

Триумфът на Левски бе изгледан от Николай Илиев, член на управителния съвет на клуба, главният селекционер на сините Дончо Донев и директорът на детско-юношеската школа Ясен Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_asroma
26.04.2013 19:02

Същият отбор на Левски миналата година стана и републикански шампион, а днес триумфира и с Купата на БФС. Хаха мачкаме както с големия така и с малкия отбор а къде е чорбата?Хаахаха пак в кочината къде да е