Фиго отказа трансфер в Левски

15:24
Фиго отказа трансфер в Левски
Нападателят Освалдо Тавареш Оливейра е отказал оферта от българския Левски, съобщава "Рекорд". Известният с прякора си Фиго футболист от Кабо Верде в момента играе в отбора от трета португалска южна дивизия Ориентал Лисабон и е водещ реализатор на тима с 12 попадения в 27 мача.

26-годишният Фиго в момента преговаря за трансфер с кипърския АЕЛ Лимасол, който е воден от португалския специалист Жорже Коща. Тимът стана шампион през миналия сезон, но в момента заема петото място в класирането и остана извън плейофите за титлата. Отборът все пак може да стигне до участие в европейските клубни турнири, ако спечели финала за купата на Кипър срещу Аполон на 22 май.

"Знам, че има интерес към мен. Желанието ми е да премина в отбор от по-силно първенство, защото искам да се развивам и да израствам като футболист. Това не изключва и варианта да остана в Португалия", коментира Фиго.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
26.04.2013 15:38

Толкова ли е трудно да се напише заглавие от сорта "Нападател от 3-то дивизонен отбор от Португалия отказа на Левски" ...айде да не пиша обиди ся...

dzhalev_71
26.04.2013 17:42

То не е трудно, но като го напишат по този начин ще го прочетат има-няма 100 човека, докато със сегашното заглавие си гарантират поне 5 пъти повече.