Йол: Петрич си тръгва, Бербатов остава

13:51
Йол: Петрич си тръгва, Бербатов остава
Младен Петрич почти сигурно ще напусне отбора на Фулъм, тъй като няма как да пребори конкуренцията на Димитър Бербатов за място в атаката на лондончани, обяви мениджърът на котиджърс Мартин Йол.

"Петрич е един от хората, които най-вероятно ще си тръгнат през лятото", каза холандският треньор. "Докато Димитър Бербатов е при нас, той не може да разчита на това, че ще получава по-важна роля в отбора. Аз обаче трябва да призная, че за времето, което прекара на терена, той беше доста продуктивен", добави босът на тима от Западен Лондон.

"Младен ми каза, че иска да играе повече и по-често като чист нападател. Такова е желанието на всеки един от нашите играчи в предни позиции, а аз няма как да угодя на всички", допълни Йол. "Ако наистина Младен иска да играе във всеки наш мач, то той няма начин да остане при нас след края на този сезон", завърши холандският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danielvatev
26.04.2013 22:57

Петрич никога не е бил в Базел

John_Jameson
27.04.2013 15:13

Даже веднъж му се налага да застане на вратата и спасява дузпа!!! *lol* [@link http://www.youtube.com/watch?v=G0Iyn-T_R-E] *tongue*

Fabregas_boy
26.04.2013 23:33

От 2004 до 2007 там играеше,дори като отвориш на Младен Петрич тук,в Уинър,едната му снимка е с техният екип.