В Плевен подготвят благотворителен мач в подкрепа на юноша на Спартак

11:07
В Плевен подготвят благотворителен мач в подкрепа на юноша на Спартак
В Плевен ще бъде изигран благотворителен футболен мач в подкрепа на юношата на Спартак Венелин Иванов (21 г.), който страда от тежко заболяване и има нужда от животоспасяващо лечение. Това съобщи пресаташето на клуба Тони Вашков.

Срещата ще бъде в неделя от 16:30 часа на градския стадион "Плевен". Половин час преди започването на дербито между Спартак и Банско един срещу друг в демонстративен мач на малки вратички ще излязат отборите на приятелите на Вени и тимът на плевенските ветерани.

В отбора на приятелите ще участват основните инициатори за благотворителното събитие - Георги Милев и Даниел Митов. Срещу тях ще се изправят много от звездите на плевенския футбол през годините като Хари Казаков, Ботьо Ботев, Ивайло Петков, Красимир Бислимов, Пламен Тачев, Бойко Цветков, Емил Цветанов, Милко Гаврилов, Тони Вашков, Илия Войнов, Цветан Каменов, Светослав Бърканичков, Благовест Петков и Красимир Лазаров - Въбела.

Главен съдия на срещата ще е международният рефер Георги Славов. По време на благотворителния мач на стадион "Плевен" ще бъдат разположени кутии в сектор "А" за събиране на средства, които ще бъдат използвани за лечението на Вени.

В сайта на приятелите на Спартак в интернет са посочени банкови сметки, на които също се събират дарения за лечението на Венелин Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kvoW3
28.04.2013 19:52

Браво дано успееш да спасим Вени *smile* щелият град събира пари *wink*