Байерн отмъква и звездата на Айнтрахт

10:53
Байерн отмъква и звездата на Айнтрахт
Байерн Мюнхен е на път да финализира и трансфера на изгряващата звезда на Айнтрахт Франкфурт Себастиан Роде. Баварците, които по-рано през седмицата привлякоха Марио Гьотце от Борусия Дортмунд, почти сигурно ще се подсилят с 22-годишния полузащитник на орлите.

"Ян Киркхоф защо предпочете Байерн? Себастиан защо иска да си тръгне? И двамата са млади и ще печелят 4 пъти повече в Байерн, отколкото при нас. Нашият бюджет е много по-малък от този на баварците", сподели изпълнителният директор на Айнтрахт Хериберт Брукхаген пред "Билд".

Очаква се Себастиан Роде да премина в редици на Байерн срещу 9 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XIZOR
26.04.2013 13:13

Байерн колкото и симпатичен отбор да имат в момента не могат да ми се издигнат в очите дори напротив с тези си трансфери се обезмисля първенството а първенство без интрига никой няма желание да гледа т.е това означава че колкото и звезди да купят много малко приходи ще имат от имената на футболистите. *angry**thumb_down*

sksw
26.04.2013 15:23

Защо ? Един или два играча не правят отбор. Дортмунд могат да са силни и без Левата и Марио. Иначе що за отбор са. А и в Бундеслигата има още 16 отбора, не са само Дортмунд и Айнтрахт.