Машадо и Маркиньос се уволняват от \"Армията\" през лятото

08:54
Машадо и Маркиньос се уволняват от \"Армията\" през лятото
ЦСКА изпитва сериозни трудности да задържи чужденците си на "Армията" през последните години.

Фелипе Машадо и Маркиньос са поредните "червени" футболисти, които искат да напуснат клуба. Двамата са помолили треньора Любослав Пенев да не ги слага в бъдещите си планове, защото искат да се махнат от отбора през лятото, пише "Тема спорт".

Желанието на бразилците накарало Любослав Пенев да реагира светкавично и да обсъди въпроса с колегите си от треньорския щаб. Наставниците на ЦСКА решили колкото си може по-бързо и безболезнено да се разделят с играчите, който явно вече нямат мотивация да играят на "Армията".

През "червения" клуб в годините на демокрацията минаха десетки легионери, но тези, които успяха да се задържат за повече от два сезона се броят не пръстите на едната ръка. Заради неизплатени суми, обидни реплики от страна на публиката или неразбирателство с треньорите, редица чужденци бързичко си стегнаха багажа и си тръгнаха от червения клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SaDisTa
19.05.2009 11:37

През "червения" клуб в годините на демокрацията минаха десетки легионери, но тези, които успяха да се задържат за повече от два сезона се броят не пръстите на едната ръка. Заради неизплатени суми, обидни реплики от страна на публиката или неразбирателство с треньорите, редица чужденци бързичко си стегнаха багажа и си тръгнаха от червения клуб. - CSKA !