Вицепрезидент на Барса: Виланова остава

15:39
Вицепрезидент на Барса: Виланова остава
Тито Виланова ще остане на поста старши треньор на Барселона и през следващия сезон, заяви вицепрезидентът на испанския футболен клуб Хосеп Мария Бертомеу.

"Тито ще тренира Барса през следващата година, заяви Бертомеу в сряда вечер в интервю за радио Каталуня. Ние вярваме в него. Не е лесно да се осигури преход, но той го направи много добре."

Бертомеу отхвърли идеята за "края на господството" на Барселона след загубата с 0:4 в първия полуфинален мач на Шампионската лига от Байерн Мюнхен.

"Това не е краят на една ера, каза каталонският вицепрезидент. Ние имаме структура, имаме приемственост. Сега не е като през 2009 година, когато дойдоха девет нови играчи. Да, това е краят на една ера, но ние имаме база от играчи и ще има малко промени. Аз не мога да си представя Барса без Меси, Шави, Иниеста, Бускетс."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

faraona9696
18.05.2013 19:31

не става за треньор в барса той трябва да се върне франк рейкаард ама ако е възможно най скоро време

Kalinski88
26.04.2013 10:07

Мисля , че малко преувеличават нещата. Не може вечно да си номер 1 в продължение на десетилетие. Всеки отбор има падения и възходи. Имат проблем със защитата и целия сезон го бутаха със зор.
Да Байерн са машина, но нека не забравяме през 2009та как Барса за 45 минути направи 4:0 срещу тях и после наредиха на играчите 2рото полувреме да намалят темпото за да не излагат немския гранд. Тоя факт много хора не го знаят или са го забравили. Всичко в тоя живот е преходно и няма нищо вечно.

hifonic
25.04.2013 16:51

Дано да греша, но си мисля, че след като Тито наследи отборът, той върви само по инерция. Мачовете в първенството си ги взимаме, но срещу по-сериозните отбори, нещата не вървят. Изключвам втория мач с Милан, там, в действителност видяхме на какво е способен отборът. Гуардиола често експериментираше със състава, но сега Виланова не го прави и Барса стават още по-предвидими. Няма я извънземната преса от предните години, от която никой отбор така и не се научи да излиза. Не знам какво ги спира да продължават да играят по същия начин. То е ясно, че няма да освободят Виланова, дори отборът да изтърве и Ла Лига, поради голямото уважение, което изпитва целият отбор към него, главно, за ужасните неща, които се случиха покрай него, а и за това, че се нагърби с тежката задача да поеме Барселона след напускането на треньорът, при който отборът изигра най-силните си години в историята и да върне във витрината на клуба загубените титли от последния сезон на Пеп. Дано нещата от лятото се подобрят. Нов защитник и нападател изглеждат доста необходими. Visca el Barça!