Базел - Челси, спечелен

14:56
Базел - Челси, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 17 познати от общо 22 мача - 77.3% успеваемост

Залог на деня за 25.04.2013 г.



С риск да бъде внесена доза баналност и тук опцията за попадения в двете врати изглежда най-подходяща. Освен това нивото на коефициента, макар и не изцяло, си струва. В домакините си срещи Базел не се колебае да атакува, който и да било съперник до момента в турнира, и днес, ако желае да постигне положителен резултат преди ответната среща, ще трябва да търси попадения преди всичко. Челси идва с нагласата просто да се разпише, а дори да допусне поражение, ако има гол на чужд терен в актива си, то вероятно по-лесно ще може да заличи пасива на своя територия. Надпреварата постепенно се превръща в приоритет за сините, след като те, въпреки колебливи си изяви преди това, се оказаха на три мача от трофея. Базел също едва ли ще изневери на стила си от предишните сблъсъци срещу Тотнъм и Зенит и това трябва да значи поне по едно попадение и в двете врати.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.72

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
25.04.2013 19:59

Няма никаква баналност в прогнозата, много мачове стават на тази опция, познаването за знака колкото и да е ,,сигурен,, крие риск.Освен това Базел вкара голове на Байерн , макар и един, на Тотньм сьщо, като знак можи бие ще стане 2 или x в двоен шанс .След вчерашното и от завчера особено показно на немските отбори , днес ще гледаме футбол на ниво Уефа, кьдето Челси ще се бори за трофей който му ,, приляга,, ! хаха