Хидинк: Павлюченко е спящ гигант и трябва да играе по-често

08:08
Хидинк: Павлюченко е спящ гигант и трябва да играе по-често
Гуус Хидинк обвини колегата си от Тотнъм Хари Реднап, че не дава достатъчно шанс за изява на Роман Павлюченко. Мениджърът на Челси, който е и национален селекционер на Русия сподели, че нападателят има нужда от повече игрови минути би се чувствал по-добре при "сините" от Лондон.

Павлюченко дойде при "шпорите" от Спартак Москва за 13,8 милиона лири с надеждата да замени напусналия Димитър Бербатов. Медиите на Острова обаче постоянно тръбят, че Хари Реднап не долюбва руснака и опитва да се отърве от него.

"Жалко е, че Павлюченко трябва да стои на резервната скамейка. Талантлив играч като Роман трябва играе непрестанно. Той би бил полезен на Челси. Роман ще придаде острота на атаката на ни със скоростта и силата, които притежава. Свикнал съм да го наричам "спящ гигант". Откакто заигра за Тотнъм, той започна да мисли по-бързо и да играе по-добре. Жалко е, че отборът му го държи като резерва, аз не бих постъпил така", заяви Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
23.05.2009 21:26

Трябва ни точно такъв играч като Роман, защото това е играта на ЧЕЛСИ, на скорост. Надявам се Карло Анчелоти да се опита да го привлече на Стамфорд Бридж.