Наказаха до живот индонезиец, нападнал рефер (видео)

18:57
Наказаха до живот индонезиец, нападнал рефер (видео)
Футболист от Индонезия получи доживотно наказание, след като удари в лицето съдия по време на мач от първенството на страната.

Нападателят на Персива Вамена - Пиетер Румаропен получи наказанието от Дисциплинарната комисия на футболната асоциация на Индонезия, която изгледа видеозапис на инцидента и получи доклада на рефера.

Румаропен нападна съдията в гръб и го повали с удар в лицето. Причина за инцидента стана отсъдена дузпа осем минути преди края на двубоя. Мачът бе спрян за 10 минути, след като реферът се оказа с кръв по фланелката и трябваше да получи медицинска помощ. Играчът получи червен картон.

Пелита Бандунг Рая победи Персива с 2:1, след като съдията Мухаимин свири дузпа при 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
24.04.2013 19:33

Е това е много тъпо ама много тъпо, защо да накажат футболиста до живот? Видял съм много по-лоши неща на въпреки това не ги наказаха до живот*lol*. Иначе самия удар показва как футболиста които удари съдията е много ама много разочарован от съдията защото нарушение нямаше, но въпреки това съдията реши да свири тъпата измислена дуспа

agger5
24.04.2013 19:13

Съдията си е заслужил боя каква дузпа тука футболиста игра за топката и пръв стигна до нея ония му се спъна от краката и дузпа ебахти смешния съдия малко му е било.