Борусия Д - Реал М, спечелен

09:50
Борусия Д - Реал  М, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 16 познати от общо 21 мача - 76.2% успеваемост

Залог на деня за 24.04.2013 г.



Почти ясно изглежда, че победителят в тази двойка няма да бъде по-практичният и находчив тим, а този който ще отбележи повече попадения. Всички в лагера на Борусия осъзнава, че шансът им да се класират за финала, минава през изгоден резултат тук, което значи отборът да отбележи няколко гола или да запази мрежата си суха за сметка на по-малка преднина в резултата. Реал Мадрид под ръководството на Мауриньо очаквано няма да търси победа и красива игра тук, а отбелязване на гол или няколко на чужд терен, което ще му осигури повече от сериозно предимство за реванша в Испания. Двата тима се срещнаха вече два пъти в тазгодишното издания на Шампионската лига, като и двете срещи бяха доста резултатни, а и двата тима успяха да поразят противниковата мрежа. И днес подобна развръзка с голове и в двете мрежи изглежда най-логично и най-малко рискова.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
24.04.2013 21:42

когато не играят споменатите играчи или нямат ден , тогава влиза Писаро и вкарва 4 гола сам, справката си направи сам ..

Bookie
25.04.2013 00:51

Колега само да не стане някой гаф на реванша в Испания.Гол до 10-та минута за Барса с някой червен картон за Байерн и ... Като говориш за мачкащият Байерн, я ми припомни мачовете с Борусия тази година???

zarko59
24.04.2013 20:28

Уважаеми колеги, гледайте внимателно мачовете на великия Байерн и разберете, че те нямат аналог в европа сега, не се дьржат само на един футболист като меси в барселона или роналдо в реал мадрид. Байерн помита всички както в бундеслигата , така и в шампионската лига, и то с доста голове което е факт,Що се отнася до Базел след победата си в Швейцария с 1-0, беше смазан в Мюнхен.Дортмунд категорично ще бьде отстранен от Реал Мадрид , и на финала на ,, специалния, ще му бьде показано какво значи Немската сила в лицето на отбора на Байерн, след което ще бьде уволнен . За денс прогнозирам точен резултат 2-3 за РЕАЛ

TheFruitMaster
24.04.2013 21:02

Не забравяй какво стана с Байерн в реванша с Арсенал. С малко повече късмет можеше днес да гледаме Артилеристите на полуфинал и поредния сезон, в който Байерн тръгва с голямата кошница в Европа и до там *smile* Вчера наистина играха великолепно, но както съдията не даде дузпи за игра с ръка, така и головете бяха 50 на 50 - един съдия ще ги признае, друг не. Чака ви много тежък реванш в Каталуния и ако Барселона намери играта си, а Байерн подходят както срещу Арсенал ще има инфарктни моменти за Баварците. За това, че Байерн имат отбор от равностойни играчи си прав, наистина са единица в това отношение *smile* Но си спомни и за моментите, в които нито Мюлер, нитор Рибери, нито Робен, нито Швайни блестят - тогава е много лошо и точно тогава липсва силна фигура като Меси или Роналдо *smile*

TheFruitMaster
24.04.2013 20:03

Когато двата отбора играха в групите Реал не беше във форма - правеше грешки и в ШЛ и в първенството, не играеше убедително и определно изпитваше проблеми. Сега Реал са в най-добрата си форма за този сезон, отбора играе със самочувствие, желание, хъс, борбеност и много фантазия. Няма важни контузени играчи, а Роналдо е просто великолепен през 2013 година. Засилващите се слухове за напускане на Моуриньо със сигурност притесняват играчите на Реал и със сигурност те се чудят какво ще стане ако Моу, Роналдо или двамата напуснат, кой ще бъде следващия и т.н. Това със сигурност ще мотивира на краен предел Белият балет и те ще изиграят двете срещи срещу Борусия на "120%". Въпроса е как ще подходят немците към мача, дали продажбата на Гьоце няма да изиграе лоша шега на Клоп и дали неписаното правило - когато биеш в групите, обикновено падаш в елиминациите, няма да важи и тук. Моята прогноза е за Реал и ако не успеят в Дортмунд, ще го направят в Мадрид. Мауриньо и играчите му са единствения отбор в Европа, който в момента има сили да се пребори с изключителния състав на Байерн, а финал между тези два отбора, ще бъде изпълнена мечта за много футболни поколения. Успех и приятно гледане!

sdw
24.04.2013 20:08

Като ти четох коментарите и си помислих,че си фен на Реал,докато не видях,че си фен на Дортмунд.Много обективен и реално погледнат коментар,браво. Относно мача,ще е зрелище,защото и двата отбора практикуват офанзивен и бърз футбол. Наистина Дортмунд надви Реал в груповата фаза,но тогава Реал наистина не бяха в най-добрата си форма и допуснаха много грешки.Ако не беше слабата форма на Реал в началото на първенството за около един месец,сега в ЛА Лига щеше да има все още борба за 1-то място.

gn.ronaldo.56
24.04.2013 13:36

2-3 за Реал !! ХАИИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ РЕАЛЛЛ НАКАЖЕТЕ ГИИ !!! ХАЛА МАДРИД !!

fakata1990
24.04.2013 12:40

Моята прогноза също е гол/гол и очаквам голям домакински натиск, но ако първи отбележат гол Германците мача ще стане доста интересно като Реал се разгърне и от защитна формация мине на атакуваща. Двата отбора се срещнаха веднъж в таз годишното издание на ШЛ което е плюс и за двата отбора, но най-вече за Германците които според повечето хора са с по-малък шанс за Финала но тука няма място за грешки все пак не е груповата фаза. Здравата присхика ще мине тура и то мисля, че ще се види още в Германия. Още като прогноза мога да кажа също "1Х" с точни резултати 2:1 или 1:1

zarko59
24.04.2013 12:12

Байерн е на светлинни години от всички други отбори в европа, това се вижда в всеки техен мач, а Дортмунд може само да мечтае за такава игра и тактика, Реал Мадрид с сигурност според мен ще ги отстрани, и ще загуби достойно на финала от СУПЕР БАЙЕРН ! за днес мача има резон на гол/гол

sdw
24.04.2013 20:12

Не е хубаво да казваш толкова крайни прогнози,особено да отписваш кралския клуб.Това не са Базел или Бенфика,а Реал Мадрид.Байерн Мюнхен не са на светлинни години над другите отбори.Наистина снощи смазаха Барса,но ги надвиха тактически както си пише по книгите.Мач с мач не си прилича,да не забравяме колко се измъчиха на 1/8-те.За мен Реал и Байерн са на едно ниво този сезон,Барса беше на тяхното ниво първия полусезон,но нещо и стана.Юнайтед и Юве също са на това ниво,но те не са вече в играта.Реал и Байерн ще бъде един достоен финал,защото наистина смятам,че този сезон тези два отбора са най-добрите.Но нека да не подценяваме Дортмунд,защото миналата година от 4-те полуфиналисти,Челси бяха аутсайдърите,а вижте какво стана.