Кан: Барса има проблеми в защита, Байерн трябва да се възползва

15:48
Кан: Барса има проблеми в защита, Байерн трябва да се възползва
Байерн Мюнхен може да отстрани Барселона и да се класира за финала в Шампионската лига, тъй като испанският гранд има сериозни проблеми в защита през този сезон, смята бившият страж на немците Оливер Кан.

" Барселона показаха през този сезон колко уязвими могат да бъдат в защита. Сега е моментът на истината за Байерн", пише Кан в своята колонка във вестник "Билд".

"В най-важните моменти обаче Меси, Иниеста и Шави винаги правят неща на световно ниво. Моето мнение е, че сблъсъкът ще бъде открит и ще се играе футбол. Ако обаче Байерн отпадне точно сега, то това ще бъде голямо разочарование за феновете на тима и за играчите след толкова силен сезон", пише още бившият германски национал.

Първият мач от полуфиналите на Шампионската лига между Байерн Мюнхен и Барселона е тази вечер от 21:45 часа на "Алианц арена" в столицата на Бавария.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
23.04.2013 19:36

Без Пуйол и без Масчерано, не виждам как Барса ще издържи без гол този мач. Дори до последния момент Меси е под въпрос днес, поне така казаха от Барса. Докато Байерн са с всички титуляри. Гомес в момента е във върхова форма и бележи наред, преди няколко дни направи хетрик за 5 минути. Той е по-опасен дори от Мандукич и има опит в такива мачове. И както мача е в Мюнхен, трябва Байерн да се възползва от всичко това. Барса в Милано, при гостуването на Милан или бяха изплашени или не играеха изобщо. Ако днес играят така и срещу Байерн (както играха срещу Милан 1вия мач и 2та мача с ПСЖ) Байерн доста ще им стъжни живота. А още по-притеснителното е, че Байерн като гост са дори още по-добри и подобни обрати като този срещу Милан са почти невъзможни. Ако днес Байерн бият 2:0, са на 90% на финал. Както да играят Барса в Испания, няма да им вкарат 2 чисти гола на 0..

mstriker9
23.04.2013 17:59

Дано за мача тези проблеми да се изчистят

sdw
23.04.2013 19:27

Съмнявам се с това отсъствие на Пуйол.