ЦСКА загуби битката с Левски извън терена

17:31
ЦСКА загуби битката с Левски извън терена
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стефан Орманджиев заяви, че ЦСКА е загубил битката с Левски извън терена и причина за това е по-обиграното ръководство на "сините". Доскорошният вицепрезидент на БФС, който бе гост в Актуално студио "Дерби" допълни, че в България е пълно със знайни и незнайни чужденци, които са псевдозведи и в никакъв случай не са с по-добри качества от българските футболисти.

"Какви футболисти играят в България. Да погледнем какви са те, откъде идват и колко струват? Гледам ЦСКА и виждам отбора на Ботев. Разбирам да привлечеш шампион на Чехия, Полша или да е национал на някоя държава. По мое време взехме Забавник, национал на Словакия, но тогава имахме таван от 250 хиляди евро. Сега тези от Мездра струват по толкова. Не става въпрос само за ЦСКА, а като цяло за българския футбол. Привличат се много играчи от чужбина, които не са доказани. В ЦСКА не виждам желание за игра и победа, не виждам тичане и себераздаване. С Левски нищо не стана, сега излизаме с Черно море и пак нищо. Едно е да искаш, друго е да можеш. Левски е малко по-добре като отбор. . Войната извън терена също е загубена и то доста отдавна. Ръководството им е по-обиграно от това на ЦСКА и в "синия" клуб знаят какво правят, докато при нас всичко почва от начало всеки път. Относно изцепката на Удоджи си беше за червен картон, наказанието от четири мача е нормално. "Армейците" губят, футболът губи, защото той не е научен как да се държи на терена, няма дисциплина. Когато искаш да си в шампионски отбор, всички детайли трябва да се изпипват изключително внимателно", коментира Стиви О.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
19.05.2009 03:15

Тигър ли си скункс ли си не те знам,но искам да те попитам каде ги видя тези простотии.От всичко изброено до тук виждам само факти,затова по добре замълчи.С това твое изказвани наистина ви прави еничари .. Уважание към Единствения голмайстор на Уембли и последен и Най-големия футболист на България!

botkata90
19.05.2009 00:40

гагага и аз съм на това мнение до някъде цесека последните ма4ове,играят много грубо селси футбол.. тъпи прояви *thumb_down*

Tig3r
18.05.2009 23:46

а бе ееее говежди копеленца стига сте писали проститий а си ходете в обора при батков или в гробището при Гунди... САМО ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА *stop*

UltraBlueHool
18.05.2009 20:26

И на терена и на трубините загубиха и титлата загуба.Стана страшно за тях ама няма да е им за 1-ви път *wink*

mazaloto
18.05.2009 18:37

КАКТО ЗАГУБИХА И БИТКАТА ПО ТРИБУНИТЕ !!!
САМО ЛЕВСКИ *evil*