Футболистите в ЦСКА нямат шампионски дух

20:11
Футболистите в ЦСКА нямат шампионски дух
Легендарният играч на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла заяви, че трябват драстични мерки в българския футбол, за да се оправят нещата в родния ни шампионат. Майкъла, който бе гост в Актуално студио "Дерби" допълни, че при "червените" няма футболисти, които да са шампиони по дух.

"Няма футболисти в ЦСКА, които да са шампиони по дух. Трябва да има един тим, който да е равностоен, да се бори с най-добрите отбори. Трябва да имаш качества, за да се бориш с тимовете в Европа. В България има само Левски и ЦСКА, всичко друго е пълнеж. Пенев се опитва да направи тим, който да се бори за титлата. Явно обаче тези играчи, които са в "армейския" клуб нямат качества. Но явно не се гледат качествата на футболистите, тъй като в ЦСКА идват състезатели, които не могат да играят и нямат никакви качества. За да си шампион трябва да спечелиш срещите с първите три тима в класирането. Трябва да биеш отбори като Левски и Черно море. Не трябва да се примиряваме с малките резултати. Защото в противен случай се получава, че играем срещу Барселона, Челси и Вердер Бремени получаваме по 17 гола", коментира Георги Илиев.

Според Георги Илиев съдиите са изключително атакувани и това е безобразно.

"Седмица преди дербито се четеше, че съдията ще се провали на мача. Имаше много сериозна атака срещу човек, който все още не е свирил мача. Реферът се чувстваше така, все едно му е отрязана главата. Това не го оправдавам. В мача срещу Черно море един поръчков съдия се показал отново в лошата си страна. Откакто Боби Михайлов застана в комисията на ФИФА и УЕФА, се видя, че съдиите няма кой да ги защитава. Ристосков съсипал ЦСКА. Черно море бяха по-мотивирани да спечелят този мач. Ристосков безобразно ръководил мача. Много безобразно е било всичко, което се е случило на мача. Може да повторим мача и да видим за какво става въпрос. Не може той да си позволява да говори такива неща, без да види за какво става дума"

"Аз казах за безобразното ръководство на Сашо Томов, това е страшно нещо. Мисля, че много трудно ЦСКА ще излезе от този батак. Една година ще е нужна на "Титан" за да стабилизира тима. Ако всички пари са дадени от джоба на Томов, значи има и много прибирани от него."

"Относно "черното тото", то съществува навсякъде. Дори в Германия имаше такива неща", коментира Майкъла.

Бившият футболист на "червените" добави, че според него първенството тази година е по-интересно защото грандовете са станали по-слаби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация