Домусчиев заплаши да извади Лудогорец от "А" група

23:13
Домусчиев заплаши да извади Лудогорец от "А" група
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна остро изпълнителния директор на Левски Иво Тонев в предаването "Пред Банята" по ТВ7 и постави ултиматум, след като заплаши, че ще извади българския шампион от "А" група.

"Потвърждавам това, което каза брат ми. Във вчерашния мач Лудогорец бе категорично ощетен срещу Миньор Перник”, отсече Домусчиев.

"Считам, че напрежението върху съдиите не е нормално., Съдиите са подложени на жесток натиск. Аз не бих се хванал да бъда съдия в нито един мач, защото няма да издържа. Друг е въпросът, че има опитни съдии, които трябва да издържат", коментира още босът на разградчани.

"Трябва да видите колко пъти някои от изгонените съдии са изпълнявали определени поръчки. Не смятам, че тези съдии имат място в българското съдийство. Друг е въпросът, че младите съдии ще бъдат подложени на натиск. В такъв момент трябва да се докажат. Ако Лудогорец имаше 4-5 мача с такива отсъждания, съдийски подпирания, ние нямаше да смеем да живеем в България. Ако искате да направим едно предаване, да гледаме в колко мача има дори и малко съмнение за дузпа и да сравним с други отбори в "А" група. Какво да направя аз, че не могат да ни стигнат до наказателното поле. По едно време си мислех да им дадем да изпълнят две-три дузпи. Не мога да вярвам на преценката на Джугански, защото той е страничен съдия. Когато г-н Касабов бе в управителния съвет на Левски, срещу тях не са свирени дузпи в 80 мача”, продължи собственикът на Лудогорец.

"Аз приемам призива на Тодор Батков за повече спокойствие. Ние ще продължим да играем феърплей до края на сезона. Аз вярвам на думите на г-н Батков. При Батков се появиха хора и аз не мога да говоря за феърплей. Аз лично ще бъда щастлив, ако Лудогорец бъде ощетявания отбор. Това ще бъде най-сладката титла, която ще спечелим. Аз нямам никакви съмнение в това, което мисли Тодор Батков. За съжаление има фактори, които влияят на футбола. Иво Тонев се казва единия господин. Знаете, че той самия каза, че ще използва всички средства. Аз имам мое мнение за нещата. Не мога да слушам какво казват другите. Който иска, да вярва, който не иска, да не вярва", допълни Домусчиев.

"Ако нещата продължават така, ще извадя Лудогорец от "А" група и ще се занимаваме само с детско-юношеския футбол. Няма да се занимавам с простотии. Това е моето мнение и аз държа на него. Ние играем до край феърплей. Ако трябва, ще вкарваме по осем гола, за да ни отменят шест. Това са новините от Лудогорец. Подкрепям съдийската комисия, че махна съдиите с тъмно минало. Хубаво е, че са извадени въпреки натискът, който им се оказва от Левски. Аз уважавам Левски и Тодор Батков. Не говорим нито за клуба, нито за емблемата, нито за името на Тодор Батков. Говоря за някои хора около него, на които вярва. Имам и друга информация, която ще кажа, когато му дойде времето. Футболът е шоу, но и доста сериозно начинание. Аз ще преценя кога да кажа повече", сподели още Кирил Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
23.04.2013 13:11

Не ме интересува българския футбол даже наскоро спрях и дербито ЦСКА VS Левски да гледам. Знам само, че ако дойде отбор като Бате Борисов в българското първенство дори съдиите няма да са достатъчни на българските отбори за да спечелят срещу сериозен тим като Бате Борисов или друг подобен отбор, да не кажем Барселона ако дойде каква голова разлика ще направят*joking*

Tauros
23.04.2013 08:28

Висшата ли на Англия доказва,че по-добре да се премахнат тези "поставени" органи като БФС !! Да сядат да се разбират и догодина начисто !!

plamkisa
23.04.2013 01:10

Прав е човека. Това подобие на отбор Лефски е срам за България! 3-ма рефери отстранени само за няколко мача! А колко ли ще станат до края, ако продължава това? Но всички знаем, че после ще дойдат ФК Сараево, ще бият с 3:0 насред съборетината, която великият интелект и голям лефскар Тонев нарича стадион и ще си тръгнат по живо по здраво. И така до догодина... Жалка история.

myzrael
23.04.2013 12:09

Не са 3-ма! 4-мата съдии от последните 4 мача на левски са наказани за явно бутане на сините!!!

nik_nik
23.04.2013 00:51

а бе мумйо вие как станахте шампиони забрави ли ,а мача с Ботев в Пловдив спомняш ли си го затова по добре мъчи

DuX4o0
23.04.2013 00:08

Миналата година когато Цска бе ощетен в Перник,а Лудогорец спечели мача с Черноморец където Херо напусна мача заради съдиите които после бяха на "приятелска вечеря" със собствениците на Лудогорец...Тогава защо не излезе да коментираш съдииството ??????? Е тва ме дразни мене не друго !!!

DuX4o0
24.04.2013 11:09

Не братле не съм казал нищо за добутването на Левски до титлата.Дразни ме това,че такива забравят как са ги потпирали и излизат и коментират съдииството е това ме дразни.Равни точки миналта година Лудогорец и Цска. Перник Цска 1;1 с измисляна дуспа за Перник и после на Черноморец-Лудогорец Херо се ядоса на съдииството и напусна терена.Е тва ме дразни мен,че коментират съдиите когато ги режат а като печелят с тях и им плащат нищо не викат.Е това ме дразни мене !

ReliableLive
23.04.2013 13:48

Стига де човек стига... Лудогорец в колко мача са ги подкрепяли миналия сезон? Не бяха толкова много,че да се коментира съдийството... Ама сега това вече е простотия. Кажи ми ти честно като фен на Левски, да не би да заслужавате да сте шампион ? Защо един път не излезете и да си признаете че сте СЛАБИ.. Да не си помислиш че съм от ЦСКА,, ОО не и те са критични те дори и в тройката не трябва да са... Пък за Левски,защо толкова искате да ги добутат до титлата като всички знаем че в ШЛ ще се представят по-зле и от Лудогорец.. За мен е крайно време да се опита нещо ново и 3-ката да бъде: Лудогорец,Литекс,Ботев, но това няма как да стане по простата причина, че тези 3 отбора нямат съдии на своя страна.Стига съм писал и си помисли дали Левски заслужава да е шампион

DuX4o0
23.04.2013 07:52

Младеж ти следиш ли А пфг ? Видя ли как станаха шампиони миналата година ?

genchooo
23.04.2013 00:13

Аз съм от Цска, ама какво бяха ощетени че им дадоха дузпа а те я изпуснаха и паднаха 2:0..

Futbulfen
22.04.2013 23:52

Нямаш право да коментираш Левски..много си малък!

rokera_henry
22.04.2013 23:43

офф аман от простотии.. всички са китка за мирисане.. ангелчета... пародия..