Дуисбург - Кьолн, спечелен

13:35
Дуисбург - Кьолн, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 15 познати от общо 20 мача - 75.0% успеваемост

Залог на деня за 22.04.2013 г.



Няма съмнение, че предвид нивото на ставката за евентуална победа на гостите и показатели на статистика, тук знак 2 в днешния ден ще бъде най-търсен от беторите. Кьолн се бори за промоция, като изостава на 3 точки от Кайзерслаутер и за да го изравни по точки днес, просто трябва да спечели. Козлите по време на цялата кампания играят на приливи и отливи. В последните си 9 визити Кьолн има 3 победи, като две от тях бяха срещу Санкт Паули и Динамо Дрезден, които са замесени в битката за оцеляване. Спадовете във формата на Кайзерслаутерн в определени периоди от сезона и липсата на повече поражения от страна на Кьолн направиха така, че козлите все още да бъдат замесени в битката за промоция, но с наближаването на края на сезона те вероятно няма да успеят да запазят темпото. В следващия кръг те са домакини на Мюнхен 1860, който е един от трите най-добре играещи отбори като гост, а след това гостуват на възродения Бохум, борещ се за своето оцеляване и изглежда почти невъзможно козлите да не допуснат грешна стъпка в тези мачове. Освен това само преди кръг Кайзерслаутерн спечели категорично с 3:0 прекия двубой с Кьолн и показа кой тим е по-достоен за участие в Бундеслигата. От тук до края Кьолн постоянно ще бъде в ситуация да търси задължителна победи и психологически и в игрови план едва ли играчите ще успеят да се справят. Дуисбург се намира в добра форма, като е допуснал едва едно поражение като гост на лидера Херта в Берлин. Зебрите няма как да си позволят подценяване днес, защото те все още са замесени в битката за оцеляване, а в следващите кръгове се изправят срещу преки конкуренти, намиращи се под тях в таблицата. След срещата си с Кьолн, Дуисбург ще гостува на Ауе, а след това ще домакинства на Санкт Паули, което означава, че ако сега зебрите загубят и след това допуснат поражение в още един от сблъсъците с томовете под тях, то те почти сигурно ще се окажат крайно близо до опасните позиции. При този поглед върху двата тима се вижда колко важен е този мач за домакините и те вероятно ще направят всичко, което им позволяват техните възможности, за да не го загубят.

Прогноза: ; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
23.04.2013 01:06

мача беше важен и за двата тима така че 1x или 2x е еднакво вьзможно , в карайна сметка е равен мача !

putopalo
23.04.2013 20:50

Хахахахахахаха*party*