Най-сексапилната фенка на Юнайтед обичала да унижава мъжете си

18:44
Най-сексапилната фенка на Юнайтед обичала да унижава мъжете си
Най-сексапилната фенка на Манчестър Юнайтед Кати Прайс - Джордан обичала да унижава мъжете в живота, разкрива неин бивш годеник пред "Сън".

Кати, която наскоро бе зарязана от съпруга си Питър Андре, била много жестока към културиста Уорън Фърман, с когото имала връзка преди време.

Джордан постоянно натяквала на приятеля си, че има малко мъжко достойнство, флиртувала безсрамно пред него с други мъже и била спипана да изневерява, докато ходела да язди.

Мистър Фърман разказва:

"За мен беше ясно, че и бракът на Кати няма да потръгне, тъй като тя правеше същите неща на Питър, каквито ми стори на мен. И изневярата под същия предлог, и обвиненията за малкото мъжко достойнство, и постоянните флиртове с други мъже. Истината е, че тя обича да унижава мъжете си."

Кати Прайс е известна на феновете на футбола с факта, че имаше авантюра с бившия нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк, от когото тя дори има две деца.

Преди време Йорк разкри, че дори е правил тройка с Кати и бившия си партньор в атаката Анди Коул, когато Коул се бил разделил с дългогодишната си приятелка и имал нужда от утеха.

След връзката си с Дуайт Йорк Джордан беше разкрила, че никога не би отказала на футболист на Юнайтед, тъй като това е любимият й футболен отбор. Кати дори бе една от хората, обичащи "червените дяволи", които плътно застанаха зад трансфера на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд". Чаровната дама бе заявила, че Берба ще пасне идеално в отбора, тъй като е "много сладък играч"...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
20.05.2009 17:34

Смятайте ако тая си покаже дундата някой ще получи удар.Дуайт Йорк ако я взима пак,този път мен да викне за тройката,много ще я плющя

Aeonflux
19.05.2009 17:33

А тя уточнила ли е какво точно ще язди?

TigerJK
19.05.2009 08:10

митко още 1-2 сезона като се утвърди като основен плеймейкър на отбора ще я бодне здраво *joking*

bqsa
19.05.2009 07:52

Докато я пляскам,нека ми вика "хубаво ми е него вади",а пък после да си говори,каквото иска

TNO
18.05.2009 22:35

Не само той, още бая хора ше я плющят.Само за сър Алекс мисля ,че няма да я тресне

the_Gunners_fan
18.05.2009 22:18

Митака ако не я удари тая, след като е говорила такива неща, не чеп за зеле ми чеп за трици няма да става от него *joking*

Docker
18.05.2009 20:02

Пия 6 мастики и няма да имам нищо против да ме унизи и мене тая пача *joking*