Тотнъм - Ман Сити, спечелен

12:54
Тотнъм - Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 14 познати от общо 19 мача - 73.7% успеваемост

Залог на деня за 21.04.2013 г.



След отпадането от Лига Европа пред Тотнъм до края на сезона остава да вложат всичките си сили в това да се опитат да се преборят за едно от местата, даващо право на участие в Шампионската лига през следващия сезон. Тимът загуби последното си домакинство от Фулъм с 0:1 и предвид, че от началото на сезона е инкасирал едва три поражения на своя стадион, трудно ще загуби два пъти поред. Важността на този мач е огромна, макар и неговият съперник да е шампионът на страната от миналия сезона. Манчестър Сити може да бъде спокоен за второто си място, защото притежава комфортен аванс пред Арсенал, а има и два мача в запас. Следващите две срещи на гражданите са срещу тимовете на Уест Хям у дома и Суонси навън, като след тях почти сигурно на 100% те ще са се бетонирали на настоящата си позиция. Финалът за Купата е приоритет пред отбора на сините от Манчестър и няма да бъде неочаквано, ако те малко или много подценят това тежко гостуване през днешния ден. В последните си 9 визити на този стадион гражданите са спечелили само веднъж и това изглежда показателно и за настоящата им нагласа за този дерби мач.

Прогноза: ; Коефициент: 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация