Звезда на Рейнджърс със странна татуировка

15:47
Звезда на Рейнджърс със странна татуировка
Скандалният халф на Рейнджърс Бари Фъргюсън си направи татуировка на предмишницата, за да отговори на всичките си критици, пише "Сън". Бившият капитан на "сините" бе изхвърлен завинаги от националния отбор на Шотландия за пиянство по време на лагер и за обида на феновете с знака "V", направен с два пръста пред устните си.

Фъргюсън получи сериозно наказание и в своя клубен тим, след като му бе отнета капитанската лента и почти два месеца той не игра в официален мач на соя тим.

В събота Уолтър Смит вкара халфа в сблъсъка срещу Абърдийн, в който "сините" победиха с 2:1 и след издънката на Селтик пак се върнаха начело във Висшата лига на страната си.

Фъргюсън си бе татуирал на ръката думите на писателя Оскар Уалд:

"Всеки светец има минало. Всеки грешник има бъдеще."

"По този начин играчът показа на всички свои критици, че не се интересува от това, което се пише за него", коментирали феновете на Рейнджърс, които бяха бесни от факта, че Фъргюсън и вратаря Алън МакГрегър бяха изхвърлени от националния.

Изглежда 31-годишният халф има бъдеще в Рейнджърс, след като бе един от най-добрите на терена в събота следобед.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
24.05.2009 11:45

Майната им на национала на Шотландия - след като махат за глупости Бари Фъргюсън и най-добрия шотландски вратар в момента могат да си останат с надеждите за класиране на голям футболен форум.