Официалната статистика сочи: Бербатов е най-полезният футболист на Юнайтед!

15:54
Официалната статистика сочи: Бербатов е най-полезният футболист на Юнайтед!
Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов е най-полезният футболист на Манчестър Юнайтед през този сезон.

Това става ясно от официалната статистика, която се води от английската Висша лига. Според индексът, който определя ефективността на играчите, Бербо има актив от 567 точки, което го нарежда на 1-о място сред възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън и на отличното 4-о сред всички състезатели в Премиърлийг през сезона. Тези впечатляващи показатели навярно идват като шумен шамар за всички критици на българския нападател и мненията им, които се опитват да омаловажат значението на Бербатов за Юнайтед и неговите качества.

Първи в тази класация е нападателят на Челси Никола Анелка, които има 673 точки, а за момента е и водещ голмайстор на Висшата лига с 18 попадения, колкото има и Кристиано Роналдо. Втори по коефициент на полезно действие е вътрешният халф на Челси Франк Лампард, а трети е Дирк Кайт от Ливърпул.

10-ката за най-полезен футболист в Англия след Димитър Бербатов затварят Гейбриъл Агбонлахор, Хосе Рейна, Гарет Бари, Кристиано Роналдо, Джейми Карагър и Стивън Джерард.

През последните седмици сагата около бъдещия трансфер на Карлос Тевес или подписването му на нов договор с Юнайтед сякаш образуваха вълна от недоволство върху колегата му в атаката на "червените дяволи" Димитър Бербатов. За критиците на българина само ще споменем, че в официалната класация за ефективност във Висшата лига през този сезон, където Бербо е 4-и, Карлос Тевес дори не фигурира, тъй като ранглистата се състои само от 100-е най-полезни играчи.

В класацията за голмайстор на сезона капитанът на България се намира на 22-о място със своите 9 попадения в английското първенство, но той е водач при головите асистенции. Бербатов е подал 10 пъти за гол на свои съотборник и държи първата позиция заедно с Франк Лампард и Робин ван Перси.

Определянето на оценката по индекса става по сложна математическа формула, в която са включени следните шест показатели:


1. Оценка на всеки футболист, с оглед на спечелените точки, когато той е бил в игра.
2. Оценка на футболистът за представянето му във всеки мач, като точки се дават за принос към отбора, като се зачитат удари към вратата, единоборства, решителни намеси и спасявания.
3. Точки за прекарано време на терена.
4. Точки за отбелязани голове
5. Точки за направени асистенции.
6. Точки за играча, когато отборът му не е допуснал гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
20.05.2009 12:12

Според засуканите показатели на класацията "Актим Индекс", Димитър Бербатов е най-добрият в Манчестър Юнайтед. Защото има най-много точки от целия отбор и е 4-и в общото класиране за Англия.
Излиза, че той е по-добър от Неманя Видич, избран за №1 за сезона от феновете на Ман Юн. По-добър от Райън Гигс, който е Играч на годината в Англия в анкетата на футболистите, но едва 84-и според "Актим". И дори по-добър от Стивън Джерард, Играч на годината в анкетата на журналистите, но едва №7 в класацията на "Актим".
Математиците, които изготвят "Актим Индекс", все пак признават: таблиците включват само отигравания, които могат да бъдат измерени обективно. Техниката, страстта и талантът са субективни фактори, затова те не са включени. Ето защо за "Актим Индекс" Руни (32-и) и Тевес (извън топ 100) са неудачници и аутсайдери.

danas1970
20.05.2009 12:10

1. Оценка на всеки футболист, с оглед на спечелените точки, когато той е бил в игра.
2. Оценка на футболистът за представянето му във всеки мач, като точки се дават за принос към отбора, като се зачитат удари към вратата, единоборства, решителни намеси и спасявания.
3. Точки за прекарано време на терена.
4. Точки за отбелязани голове
5. Точки за направени асистенции.
6. Точки за играча, когато отборът му не е допуснал гол.

по тези критерий като гледам е достатъчно да си на терена и да гледаш мача от близо за да трупаш точки *wink*

MeToDueB
19.05.2009 19:52

не обиждам никой за това, че е беден .. то си е и до човека.. но знам какви хора съм виждал да критикуват Бербатов и другите постигнали нещо. Те започват да критикуват така : (ее виж го тоя боклук .. нищо не прави и не може да играе, а зима милиони .. аз за два живота няма да изкарам толкова, пък се скъсвам да работя.)

е това какво е .. ми кажи ? Виждал съм всякакви .. да критикуват не само Бербатов, но и Слави Трифонов, Лили Иванова .. и кой ли още не, само защото е постигнал нещо и има пари ..

Pavel_BG
19.05.2009 19:20

MeToDueB, а пък на тебе ще ти кажа, че бедността не е порок и това кой колко пари има не е гарант за това дали ще бъде "гаден и злобен човек", нито пък обратното! А като ги знаем какви са много от богатите в нашата страна (крадци и мошеници), няма нужда да обиждаш хората за това, че са бедни, защото има много, които вместо да се целят в лесната пара са избрали почтения път и поради тази причина живеят доста скромно! Не говоря за простите и некадърните, които не могат да прокопсат в живота, а за нормални, интелигентни хора! Тъй че, за съжаление, все още в нашата страна, това дали е беден или богат не е особено обективен критерий за културата и интелигентността на даден човек!

plamkisa
19.05.2009 13:21

Ами не съм от Левски.И от ЦСКА не съм.Заралия съм и съм за Берое *wink* Парички верно нямам много,ама не ми и трябват.Имам си каквото искам.Скоро ще стана лекар,ще специализирам в чужбина и така.Общо вето животът си ми е уреден А за Бербата-просто изказвам мнение.Нима този сайт не е и за това?

Milan1989
19.05.2009 07:29

Добавям относно МетоДиеВ. Аз съм левскар също, но не плюя Бербо, а относно Гонзо - неговото обожествюване от нашата агитка е защото за разлика от Бербо, той играе 10-11 години в БГ. Нищо против Гонзо, харесвам го много и той е страшилище за ЦСКА, Но в Рен нищо не направи и оттам е все надолу. Затова някои псевдо левскари и комплексари само излагат и нас истинските сини. А относно дали Бербатов си е заслужил критиците го цитирам :"Пичове радвайте се , има БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА на Олд Трафорд"- и те не са само заради Бербатов, ами и в знак на уважението на родината му.А ние явно нямаме такова...
или имаме колкото да се мразим самите ние, че не можем да изкраме 2 лева и затова плюем по форуми... Дотук с тия глупости.

Milan1989
19.05.2009 07:22

Абе има ли някои в тоя сайт, който поне малко разбира от футбол, а не е лигльо на 10-15 години. Жалка история, само можете да плюете! Бербатов играе като плеймекйкър в Манчестър... ако гледате поне малко футбол ще видите, че всичките му голове са предимно или от далечни шутове или в редките случай когато играе чист нападател от близки удари или от центрирания. Просто САФ иска да направи от Бербатов помощник на Рууни, което не е правлино, но все пак Бербо направи хубав сезон на непривична позиция. А относно статистиката - колко гола/мача има Бербо за националния бе разбирачи... Май сте точно пръкнати от поговорката : "Бързата кучка, слепи ги ражда!'' . И после какво да очакваш от такива индивиди. А да май никой не говори за Бербо в националния, защото той не се е скатавал освен в 1-2 случая. И головете му не са само в контроли- 2004 на Еврото гой ни беше голмайстор в клалификациите, А?! Последното ни участие на някакъв официялен турнир беше май май. Ма вие си плюйте още, докато прогледнете Бербатов ще е в топ 100 на футболистите на 21 век.

MeToDueB
19.05.2009 05:42

завиждат му, защото изкарва по 100 хиляди паунда на седмица .. а те са бедни, като "въшки" .. нормално е да злобеят. Човека е успял и е на много високо ниво. Важното е, че тия думи .. са някакви такива .. плюеш, ама и ти не знаеш срещу кой .. срещу вятъра. Нека си плюят по форумите и да се надяват да изкарат някой друг лев .. ама .. плюещите си остават едни гниди .. нали знаят си знаят, да ги попитам аз ? Долни, гадни и злобни хора, които никога няма да успеят и вечно ще лижат подметките на тия, за които работят, ама извън работното място ще хранят и плюят по работодателите си.. ако пък недай си боже имат бизнес .. ще го съсипят. Това са долни хора .. plamkisa е един от тях .. дали е фен на Левски и е много пристрастен, дали е беден .. със сигурност е едно от двете, просто 1000% се обзалагам, че е така?!

Pavel_BG
19.05.2009 01:16

usp, напротив! Тези които необосновано плюят Бербатов са типичните българи, пренасящи от своите родители негативизма и завистта към успелите още от времето на един вече изчезнал социален строй!

usp
19.05.2009 01:00

Нищо чудно че говорите против Бербатов 1-во не рабирате от футбол или искате да кажете че сте наясно повече от Сър Алекс и от журналистите в англия и 2-ро тези които говорят против Берба не са българи ,та то такива останаха ли в България???

logitecha
19.05.2009 00:40

абе тоя Бербатов е наи зле в Ман те му викат наи полезния пффф тоя го марзи да бяга :X:X:X но да даите му и златната топка и готово *lol* да се нау4и парво да

plamkisa
19.05.2009 00:34

Само не мога да разбера как абс всички световни медии и журналисти казват,че е некадърник,а само нашите,иначе толкова по-велики и по-разбиращи журналисти го изкарват най-великия...Анелка 1-ви,Бербата 4-ти.Мъка,мъка *lol* Нз ама аз на Анелка му викам черния Бербатов--->същият "невероятен" играч е *joking* Лека ви вечер

Pinturicchio_10
19.05.2009 00:24

Да, най-много завиждам на "истински българи", които пишат "Чампион" и "БългарИА", но които иначе подкрепят БИрбатУФ, защото е българин. *wink*

plamkisa
19.05.2009 00:08

*lol* *lol* Не мога,не мога Давайте му вече и златната топка,че да приключваме

Resorter
18.05.2009 23:43

Всички които плюете Бербатов, за пореден път - завиждайте!!!

saleff
18.05.2009 22:53

МНОГО ХОРА СА СЕ НАУЧИЛИ ПъРВО ДА ПЛУВАТ И ПСУВАТ ПРЕДИ ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ ....РАДВАЙТЕ СЕ БЕ ЗАБЛУДЕНИ ....РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ИМАТЕ ВЕЛИКАТА ВАЗМОЖНОСТ ДА ВИДИТЕ БъЛГАРИН ЧАМПИОН НА АНГЛИЯ А МОЖЕ БИ И СВЕТА ИГРАЕЩ В ЕДИН ОТ НАЙ СИЛНИТЕ ОТБОРИ...РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ЕДИН ФУТБОЛИСТ Е ПО ГОЛЯМ АМБАСАДОР НА БъЛГАРИЯ ДОРИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА И КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ....РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ХОРАТА ПО СВЕТА ЩЕ НАУЧАТ ЧЕ ИМА БъЛГАРИЯ НЯКАДЕ ПО СВЕТА....РАДВАЙТЕ СЕ ЧА ЩЕ ИМАТЕ ВъЗМОЖНОСТ УТРЕШЕН ДЕН ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ ПРЕД ВНУТСИТЕ СИ ЧЕ СТЕ ГО ГЛЕДАЛИ ДА ИГРАЕ...както беше големия ХРИСТО СТОИЧКОВ в близкото минало...ЗАЩТОТО ТОВА НЕ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ СКОРО ...

joro_bg
18.05.2009 22:40

Вие нещо или отказвате да разберете или сте прости и не ви е възможно! Това не е класация, съставена от някого! Това е "официалната статистика, която се води от английската Висша лига".

morfei
18.05.2009 22:36

Здр. , айде да ви подхлъзна към друга плоскост по темата , но не твърдя че съм прав , нещо да кажете по въпроса за СТИЛЯН ПЕТРОВ , човека получи доста признание и от фенове , и от колегите си в отбора , а нещо не го виждам в тази класация на професионалните футболисти , изработена предполагам от професионалисти ама май в посока за нечие удобство.

TNO
18.05.2009 22:29

Боли ме фара за тая класация.На мен най ми харесват, като стил на игра Тевез и Роналдо.

NAZARETH
18.05.2009 21:17

Явно е необходимо да заговорят специалистите обосновавайки се със сложни схеми за да прозрем играта, разбира се тези факти са за изложени за да стимолират и официализират приноса на играчите в първенствата.

Pinturicchio_10
18.05.2009 21:16

Хаха според тая статистика Анелка е най-полезен за Челси, а Кайд за Ливърпул. *lol* Както казва Марк Твен: "Има 3 вида лъжи - лъжа, долна лъжа и статистиката".

plame_1914
18.05.2009 20:11

Към MeToDueB:

Аз съм фен на Левски,но Бербо ми е един най-любимите играчи!Винаги следя какво става с него!Много мразя когато някой ме слага под общ знаменател с ламерите и завистниците,които знаят да мразят само!

А за статията!Според мен,ако Роналдо се махне от МЮ ви давам гаранция,че Берба ще заиграе като в Тотнъм и ще гази!

lubo_309
18.05.2009 20:00

Хора чета и не вярвам на очите си!!! Кво толко сте се разлаяли? Няма смисъл!!! Това само доказва колко сте тъпи, за съжаление. Има хора, като мен дето харесват Левски, но има и други, които харесват Ц(*КА, има хора, като мен дето харесват Бербатов, но има и хора, които не го харесват. Колкото и да спорите това са неща, които не виждам как ще промените. За това съм убеден, че спорите за глупости, което доказва, че не сте много умни.

des_v24
18.05.2009 19:26

Статистиката няма как да излъже ,както се казва когато фактите говорят и боговете мълчат.Бербатов е невероятен и трябва да се радваме ,че е българин и успя още 1-вият си сезон в Ман.Юн да стане шампион.Дано и за в бъдеще и други наши футболисти повторят това постижение.Малко не ми се вярва ,....но дано!Стила на Бербо определено е "адски" ,той може цял мач да те изнерви със абсолютно незаинтересованото си потичване по терена *wink* и изведнъж да направи нещо уникално ,било спиране и голов пас ,финт и пас или пък удар и...ГОЛ !Това е той ,нормално е в Англия да го критикуват често след като в близките години ,там гледат постоянно как Роналдо,Рууни и компания тичат като ...... но в повечето случаи нищо смислено не правят ,а нашият с едно отиграване може да реши мача !Това е разликата ,ако го продадат това лято ще е голяма грешка,определено не ми се вярва съра да сгафи *sad*

MeToDueB
18.05.2009 19:09

мен това ме кефи в стила на Бербатов. Изглежда незаинтересован, казва ли са го не веднъж. Не се бори .. но извежднъж, точно когато никой не очаква от него да се пребори за някоя топка, да тръгне да я гони, и той точно тогава го прави и изненадва и спечелва единоборството. Той умее да изригва, да направи за смях някой защитник, пак с такова неочаквано изригване .. адски стил има .. поне за мен. Не знам друг такъв футболист. Роналдо цял мач може да прескача една топка, като половината му финтове да са неуспешни, но Бербатов ще направи 2 финта, но и двата ще са успешни. Ще докосне 2 пъти топката, но и двата пъти ще я спре невероятно. Ще направи 2 удара в 3 мача, но те ще са голове .. невероятен е !

drunk_bear
18.05.2009 19:04

той знае каде да по борбен сигорен съм че някоя мадамка от манчестер ако го нападне ще е борбен *joking* нали са доволни шефовете му от начна на игра статистиката и тя е доволна не са спрели да му плащат шампион стана ко повече искаш да ги хапе пио краката като пит-бул мисля че коментирате неща които с времето ще разберете че само сте си чесали пръстите по клавиатурата

maistorinho
18.05.2009 18:58

Pavel_BG :Абе, къде в заглавието и в темата и думите Левски и ЦСКА, че само за тях говорите бе???????
maistorinho: "А пък много ми е интерсно коя ще да е тая статистика,дето слага Бербо на чело". Ей го и тоя не може да чете...
Чета колега,ама изказването е леко иронично,тъй като аз не съм най-големия фен на Бербатов,не ми допада чак толкова стила му на игра,може би ако поне е по-борбен в единоборствата,няма да има равен...

lassitar2
18.05.2009 18:56

Ами даа,цялатата я прочетох..И какво не съма разбрал според теб?

drunk_bear
18.05.2009 18:53

lassitar2 Ти сигорен ли си че си прочел цялата статия по горе или само заглавието имам чуството че не си в течение въобще какво е написано пробвайсе да я прочетеш ако неможеш да четеш правилно извикай преводач че ми писна от твоите глупости

lassitar2
18.05.2009 18:39

Може ли някой който е на ТИ с английския език да влезе в сайта на висшата лига и да намери тази класация.За съажаление с моите слаби познания не моажах да намеря никаква подобна..

Pavel_BG
18.05.2009 18:20

TigerJK: "това е статистика а не класация."!!!!!!! *thumb_up*

TigerJK
18.05.2009 18:11

това е статистика а не класация. Класация е когато феновете или съотборниците или няква друга група (списание, вестник, треньори) гласуват за играч на кръга/годината и т.н. В статистиката фактите са сухи.. там няма пристрастия и си е обяснено кое и кое се взима под внимание, като гледам тук са взети много неща, както в атакуващ така и в защитен план за да не се изкарат по добри играчи нападателите/защитниците или пък халфовете, а за всеки играч да си има нещо което носи точки.. явно Бербо получава повечко точки понеже е отбелязал среден брой голове и има най-много асистенции за гол и някви други там показатели които влизат. Та тук нещата са статистика и няма пристрастия, няма фенове да опъват плакати "дайте още 100 точки за Тевез" и такива :>

lassitar2
18.05.2009 18:09

Pavel_BG ок,съгласен съм...не съм обърнал внимание.Грешката е моя,но мосъалта маи беше друага.Не може да вярваме на всичко което пишат,нали?Че то не се знае кой я съставил тази класация..критици и разни такива,дето го плюеха например,и съащевременоа са се водили по начина на точкуване..Разберете ме,не маразя Миткоо.

Pavel_BG
18.05.2009 18:06

Абе, къде в заглавието и в темата и думите Левски и ЦСКА, че само за тях говорите бе???????
maistorinho: "А пък много ми е интерсно коя ще да е тая статистика,дето слага Бербо на чело". Ей го и тоя не може да чете!

maistorinho
18.05.2009 18:03

Погледнете го от гледна точка на Васил Божков,при голямата преднина ,която имаха ЦСКА преди време,какъв беше кефициента на Левски за титла?...Цялата работа тука е адския бизнес според мене.Аз затова съм се отказал от особен интерес към БГ първенството...А пък много ми е интерсно коя ще да е тая статистика,дето слага Бербо на чело*smile*

lassitar2
18.05.2009 18:03

MeToDueB Ето това е ..Така ме кефиш бе човек.Ясно е че и ние и вие нямаме отбор за европаа,аз очаквах че ще се издънитеа някъде(както и стана),но в интерес на истината очаквах и ние да го направим.Не вярвах че ще ви бием..Но го направихме,явно при нас дербито се гледа с други очи...Въпрос на ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО..Извинявам се за острите ми критики към теб,и ако съм те обидил с нещо извинявай..но понякога наистина си прекалено много вманиачен и заслепен.

Pavel_BG
18.05.2009 18:03

lassitar2: "А и не се знае кое списание илаи вестник(от някоя провинция) за подредили тази класация." Абе, lassitar2, не можеш ли да четеш? "Това става ясно от официалната статистика, която се води от английската Висша лига."

TigerJK
18.05.2009 18:02

аз разбрах, че тва е класация водена официално от Висшата Лига.. там не е България някое списание да ти реди класация на кой футболист жена му има повече силикон :>

lassitar2
18.05.2009 17:58

Това твоетоа е някакъ нов вид патриотизъм.Следи повече споровете за Митко.Като аго критикауваха и пла'еха,ти зачиташе ли тезиа критики..Не,нали? Защо трябва да вярвам на всяка писаница за Бербо.Аз 100 пъти съм казвал,че харесвах Митко в Тотнъм и Байер,но не ми допада играта му в Ман.Толкова много го игнорират руни и роналдо,че ако продължават така,още по трудно ще му е в Ман..Стига с тези заядливи коментари..А и не се знае кое списание илаи вестник(от някоя провинция) за подредили тази класация.НИКОГА,казвам НИКОГА,не съма казвал че митко не е играч.запомнете го това.Има разлика

MeToDueB
18.05.2009 17:52

не съм очаквал да загубим първото място. Преди началото на сезона, след като продадохме : Ней, Петре, Димитров, Тунчев, Илиев, Гарсес и др .. си казах .. - продаваме един чудесен отбор .. как ли ще играем. Та .. играхме някак си. Бяхме първи .. и 3 кръга преди края загубихме първото място. Боли, тъжно е .. но ще го преживеем. Така и така нямаме отбор за ШЛ и по-добре да не се излагаме .. то и вие нямате .. но ще гледаме и ще се надявам българските отбори да направят нещо ..

lassitar2
18.05.2009 17:50

MeToDueB Щом не ти е наранено самочувствието,значи си очаквал Цска да загубят 1-то мястоа,така ли?Защото винагиа присаъстваш в коментарите коагато се отнася до цска и левски..Само дето оня ден и вчера не те мернах.Погледни(ако ти се занимава)коменатарите по темата Левски Спартак..Имаше 2,3 които ме изпълниха и на които свалям шапка.Не са левскари,а ЦЕСЕКАРИ..Ако и ти беше като тях,цена нямаше да имаш..

drunk_bear
18.05.2009 17:48

аз го доказвам като подържам Българин който е в най големия клуб в света и е номер едно в него ТИ МАЙ СИ ТЪП КАТО ТИ КАЗВАТ ЧЕ ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ТВА МОМЧЕ Е НОМЕР 1 ЗНАЧИ Е ТАКА ИЛИ ТИ ТЕЗИ ДАННИ НЕГИ ЗАЧИТАШ ТВОИТЕ ВИЖДАННИЯ СА ПО ТОЧНИ ОТ СТАТИСТИКАТА СИГОР АААА ДА ТЕ ВЗЕМАТ ТИ ДА ВОДИШ КАТО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ КОЙ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ И КОЙ НЕ В МАНЧО

lassitar2
18.05.2009 17:45

drunk_bear Ти тъп ли си или да?Дадох пример на Методиев,теб като не те натискат кво звъниш.Или искаш да се изтъкнеш..То тая секта в която членуваш,е същата в която членуват около 5милиона българи,вкл и аз..Но не мисля че трябва да ти доказвам колко съм Българин..

drunk_bear
18.05.2009 17:44

квосе превъзнасяте с тази ЦСКА И С ТОЗИ ЛЕВСКИ полвината им отбори са пълни с нискокачествени алкохолизирани тъмнокожи футболисти тези два отбора са най салбите шапиони в цяла европа невиждам смисъла в подъжането им аз никога не бих бил фен на някой от тях те жалки

MeToDueB
18.05.2009 17:43

за ЦСКА ми трябва друга тема .. да изкажа мнението си. Сега говорех за Бербатов и 99% от неговите български критици. Въобще не ми е наранено самочувствието .. няма защо.

lassitar2
18.05.2009 17:39

Етоа пак "Критиците не отричат..,както го правят левскарите" Май твоето взе да се превръща в син комплекс...Теб само Левски и левскарите са ти на устата.Първо се биеш в гърдите че цска е с повече титли,после евробоец били,след това беше 32 титла...и сега като паднахате от Черно Море и Левски излее на паърво място се скри...Добре че типстъра е цесекар момче,та да ви барне една тема за Митко,та да ви вдиагне малко самочувствието..че то горкото е жестоко наранено..

drunk_bear
18.05.2009 17:39

Kalinho ми като си иде да вземат тебе па да тавидим как щсе представиш

Kalinho
18.05.2009 17:36

абе тва е няква си тъпа и измислена статистика по тая логика Анелка трябва да е най - добрия играч ли? ако наистина си мислите така значи за вас и бербо е за манчестър *smile* вижте само какво правят феновете в полза на Тевез дали някои би казал нещо ако бербо го махнат не - ще се радват. А и в доста мачове не започна титуляр и в англия с пуул, арсенал и още не токова завързани и в ШЛ да не е титуляр в двата полуфинала говори само за себе си. Време му е да си ходи

drunk_bear
18.05.2009 17:36

lassitar2 ти като не си сектант кво се връзваш сектант и аз съм сектант моята секта зниш коя е БЪЛГАРИЯ па ти си един ш.....н мелез щом пишеш така

MeToDueB
18.05.2009 17:35

на Меси, на Бербатов и на Стоичков се моля всеки ден .. да, така е *sick*

на кое, не съм ти отговорил ?

lassitar2
18.05.2009 17:33

MeToDueB Хуабаво,ама защо не ми отговориш на целия коментар,за критицитеа дето са разделени на два лагера...за тях нищо не каза.Човек,ти направо си се здухал по Бербо..Разбирам колко те радваа,ама всеки път едно и също.То сигурно си му сложил една снимка на бюрото си и му се молиш всяка вечер..Твоето вече е някаква ненормална мания..Честно ти казвам..Фактите които изкарваш се необорими,признавам,но манията ти е плащеша.Не можеш с думи да накараш някой да хареса Митко...Като някакъв сектант си..Не се обиждай,не целя това,просто ти давам пример

MeToDueB
18.05.2009 17:30

Британците го критикуват в някакви граници. Те не отричат качествата му, както го правят левскарите. Те казват - да добър е, но не вкарва достатъчно или т.н .. вече гледам, и те започнаха да осъзнават каква е ролята на Бербатов. Той не играе, като типичен нападател, а повече играе в ролята на плеймейкър. Те са доволни от това, поне от това, което виждам в официалния форум на Юнайтед и осъзнават приноса на Бербатов за титлата. Вече не искат да бъде продаван Бербатов, а да остане Тевес, искат да останат и 4-мата...

pich
18.05.2009 17:27

нека жив и здрав да е но защо се нападате имаше спад в играта и беше видно а и не само Левскари го плият ако е така тогава левски има почитатели и сред британските медий

MeToDueB
18.05.2009 17:25

Бербатов донесе 3-те точки срещу Болтън в 90-тата минута, срещу Мидълзбро в 63-та минута. Срещу Стоук асистира в края на мача на Тевес, когато влезна, като резерва, заради контузия. При класическата победа над Челси направи асистенция при първия гол и вкара 3-тия. Отбеляза първия гол и направи третия гол, при победата с 3-0 над Фулъм, победа, преди която имаше две трудни победи на Юнайтед, спечелени с 1-0. Отбеляза за купата един великолепен гол на бившия му отбор Тотнъм. Бе в основата на 3 от попаденията и отбеляза едно, при обрата от 0-2, до 5-2 над Тотнъм. Направи една великолепна асистенция, която никой няма да забрави, при победата с 2-0 на Уест Хям, направи и една великолепна асистенция, след едно невероятно спиране, при победата над Ман Сити с 2-0 .. Отбеляза победния гол, при победата над Нюкасъл, за 2-1. И имаше още много запомнящи се моменти.

КРИТИЦИТЕ ДА МЕ ОБОРЯТ ???

lassitar. Никога не съм слагал всички под общ знаменател, но повечето обиждат Бербатов, точно заради това. от 10 левскари, 10 го оплюват .. така е .. просто.

lassitar2
18.05.2009 17:24

..В интере на истината не съм му голям привърженик,както и повечето други фенове.И още една вметака да направя.Ти може да не познаваш левскар който да харесва Митко,но аз познавам доста цесекари(хора които са на 35 40г)които не харесват Митко в Ман..Не го казвам с цел да те оборя,дали ще ми повярваш твой проблем..И бъди така добър друг път да не приравняваш всички фенаове на ЛЕВСКИ под общ знаменател.

MeToDueB
18.05.2009 17:23

влязъл е резерва 2 пъти, като беше контузен и тогава отборът не вървеше добре. Единствения сериозен мач, в който е влязъл, като резерва е в ШЛ срещу Арсенал и в лигата последния, пак срещу Арсенал. Просто Сър Алекс знае как да надвие Арсенал, без да се налага да играе с опитни играчи, а предпочита да действа бързо и на контраатаки.

lassitar2
18.05.2009 17:22

MeToDueB Здравей бе пич..Къде се изгуби?Нещо те няма от скоро време...За тази тема която коментираш,ще ти кажа моето мнение и виждане.Първо:Кои са тези които го изкараха най полезен играч?Не са ли същите които го плюеха през паослените месеци,а?Ако не са същаите,значи по твоята логика половината английски критици са Левскари-така ли?Ти колко левскари познаваш?Левскари,ама такива които обичат Левски,а не мразят цска.Защото аз познавам и от двата типа..и трябва да знаеш че има голяма разлика.Аз не мразя,цска..Не мразя и Митко,но винаги съм бил и ще бъда на мнение че не е за Ман,не ми се вписва в отбора..В тотнъм,беше стархотен,в Леверкузен също..Но в Ман,не ее.Стига с тези твои глупости че Бербо е син комплекс.По тази логика мнението ни за Стоичков трябва да е същото като за Бербо.Да ама Не.Винаги съм уважавал Ицето(и не само аз).Той ми е донесъл първите радостни моменти във футбола(на ниво национален отбор)..Радваше ме и това че играеше във великата Барса.И стига с това боготворене на Гонзо което постоянно изтъкваш.Уважаваме всеки футбалист на Левски.Разликата апри Гонзо е преките му сблъсъци с Цска..Знаеш за какво говоря..

Pavel_BG
18.05.2009 17:20

Ето го първия заблуден олигофрен!
Това ти го казва официалната статистика бе, льольооо!!! "Това става ясно от официалната статистика, която се води от английската Висша лига." Щом спориш с това, значи явно нещо не си в ред!

Craz1_K1ller
18.05.2009 17:13

litexer
Любител
Пуснато на
2009-05-18 1626 бербатов носи ман юнд на пле6тите си който не го вижда да си купи о4ила.......ОМФГ пичове вие нормални ли сте най-полезния играч в няква класация която никой не я гледа.Той голове вкарва при 2-3-4 на 0 и повечето мачове влиза след 70-тата минута особено във важните....По добре всички си купете очила + хората които са направили тази класация ... Анелка 2-ри нененен ще умра от смях *erm*

Pavel_BG
18.05.2009 17:10

Айде беее, завистницитеееееее, къде стеееее??????? Що не ви виждам да плюете, ааааааа???????

Heksi
18.05.2009 17:05

Бербо продължава да показва на българските "разбирачи" че мястото му е там където е
всички които говорят че е слаб играч са завистливи и не са българи
Браво Бербо !

MeToDueB
18.05.2009 17:04

точно така трябва Крис. И аз бих се радвал някога Домовчийски да стигне нивото на Бербатов. Сега е млад, играе в Херта и има шанс да стане .. и всеки друг българин, бих се радвал да стане голям играч, без значение на кой български отбор е фен, в кой е играл и т.н ..

kris_91
18.05.2009 17:00

Методиев фен сам на Левски,мога само да кажа че много харесвам Бербо.А на тези левскари,които постоянно го критикуват ще кажа че са идиоти.Не ми пука,че е бил в ЦСКА,привърженик сам на красивия футбол,а Димитър прочу много нашата страна.Това е от мене.

motors
18.05.2009 16:59

А'така...какво стана...по статистика е номер едно /4/за англичаните,а за нас не играел...ГОВЕДА ТОВА НЕ Е ГОНЗО.Този човек си върши работата вие си гледайте вашата!!!

lubo_309
18.05.2009 16:58

Браво на Бербо!!! Само така!!! Дано и на 6-ти да е на ниво и да отнесем ирланците!!!

peshky_
18.05.2009 16:54

евала и не случаино САФ го хвали, а под статията коментари: ''тоя изкуфял ли е'' и нз си кфо така че които не разбира от футбол да не се опитва да се прави че разбира *wink*

drunk_bear
18.05.2009 16:53

критици пред статистиката обадят ли се значи за мен просто са умственно недосегаеми като богове са винаги съм вярвал в това момче винаги а статистиката е безкомпромисна винаги *stop*

nPoC7aK
18.05.2009 16:47

Поздрави на всички критици и "разбирачи"!!!

litexer
18.05.2009 16:43

бербатов носи ман юнд на пле6тите си който не го вижда да си купи о4ила

MeToDueB
18.05.2009 16:42

Точно от страна на "сините", става въпрос за Левски, ЦСКА .. това е "синия" комплекс .. заклевам се .. единствено левскари съм виждал да плюят по Бербатов. Единствено ЛЕВКАРИ !!! Как така .. се е случило, не знам .. някакво съвпадение ли е да познавам само такива, да срещам само такива по форуми и т.н ..

webstar__
18.05.2009 16:34

тука не става въпрос за левски цска става въпрос за българия а статистиката си е показала тва е не вскичко е до търчене в без посока и без цел тряя малко акъл ......... Нербо номер 1 БРАВО ...... *devil*

MeToDueB
18.05.2009 16:26

те няма да спрат .. пак ще боготворят Гонзо и ще плюят по Бербатов .. 99% от "критиците" му .. видните "специалисти" .. които го критикуват, влагат пристрастията си относно Левски .. и за това го критикуват .. познавам такива хора. Като им кажа Бебратов, когато е направил някой фантастичен гол, или им показвам някой клип .. ми казват - Не ме занимавай с тоя .. а като нещо не направи, както трябва (изпуснатата дузпа примерно), дори първи ми го споменават .. е такива са. Това са неговите критици, но на тях не бива да им се обръща внимание !

peshky_
18.05.2009 16:23

айде да видим сега какво ще кажат всички критици след тази статистика както и мишките които плюят по негов адрес в този саит

josephbg
18.05.2009 15:56

Това е много добре и наистина доказва какъв черноработник е Бербатов. Но имате ли представа как се образува коефициентът?