Майкъла: Съдията сериозно ощети Литекс срещу Левски

09:20
Майкъла: Съдията сериозно ощети Литекс срещу Левски
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев -Майкъ­ла отказа да говори за предстоящия двубой срещу Славия. Той обаче взе отношение към мача Литекс - Левски.

"Не трябва да взимам от­ношение по въпроси около Левски, все пак работя в ЦСКА. Но трябва да призная, че през първото полувреме Литекс беше ощетен.

Левски отново бяха бутнати от съ­дията и това не се случва за първи път. Мачът бе равнос­тоен. През първата част Ли­текс бе по-добър, но през второто полувреме Левски стоеше много стабилно.

Си­ните имат един много добър играч. Това е Гари Родригес. Той е научен да играе футбол и днес бе разликата в мача. Холандецът победи Литекс. За ЦСКА ще говоря след мача със Славия", заяви Майкъла, цитиран от "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dreick
21.04.2013 12:27

Чорбара се обади, Ко да играя, Пълни минуси са всички в България няма ФЕНОВЕ на ЦСКА има АНТИ-ФЕНОВЕ на Левски *wink*

Joro1914
21.04.2013 11:16

Абе на всички, само Левски ви е в устата!!! Съдията бил ощетил сериозно Литекс, ок видял или не една дуспа и какво от това, а хайде които е гледал мача, нека да каже нещо за съдийството през второто полувреме? Голям цирк е тази държава, всички са големи коментатори и заради това сме в това положение.