Радуканов прави черен списък след Вечното дерби

09:18
Радуканов прави черен списък след Вечното дерби
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов трябва да предаде на ръководството на клуба списък с играчите, на които не възнамерява да раз­чита през следващия сезон. Това е планирано да се случи вед­нага след вечното дерби с Левски.

Друг е въпросът, че и самото оставане на Радука­нов начело на ЦСКА на този етап изобщо не е сигурно. Но все пак на "Армията" се опит­ват да се придържат към ня­какви нормални рамки на работа, колкото и нелепо да е точно при червените да гово­рим за стратегия и дългосроч­ни планове.

Отдавна са ясни и част от имената, които не попадат в сметките на младия специа­лист. Сред тях са Серж Нюанджи и Илияс Кирякидис. Първият вкара победния гол във вечното дерби през есенния полусезон, а вторият бе основен играч в контролите по време на зимната подготовка, про­ведена в Турция под ръковод­ството на Миодраг Йешич.

В следващите дни Радука­нов ще вземе окончателно ре­шение и относно Сержиньо и Пламен Крачунов, с които е в обтегнати отношения.

Интересно е да се отбеле­жи и друго. След мача с Левски Радуканов ще даде своя списък, но в същото време ръковод­ството на ЦСКА ще вземе ре­шение и за неговото бъдеще. Ако не спечели дербито със си­ните, Милен ще е на 90% аут от треньорския пост на "Ар­мията".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_asroma
21.04.2013 10:14

То направо от сега да го прави ахаха да маха всички и директно да закриват противния клуб!

night_wolf1984
22.04.2013 11:23

Хубаво го нареди*wink*

ZNBAK653
21.04.2013 12:35

за да може държавното доносническо милиционерско отборче да стане служебен шампоан !!!!