Фулъм - Арсенал, спечелен

15:44
Фулъм - Арсенал, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 13 познати от общо 18 мача - 72.2% успеваемост

Залог на деня за 20.04.2013 г.



В предишното си домакинство преди дни срещу Челси се видя, че Фулъм вече е обхванат от ваканционно настроение. Тимът няма победа във вече три поредни срещи, като загуби две от тях. И днес мотивацията в домакинския лагер ще бъде доста спорна и ново поражения няма да бъде изненада, предвид че гостуващият тим ще се задоволи само с трите точки в своя актив. Арсенал пропусна да надделее над добре играещия и организиран този сезон Евертън като домакин и днес дори без Уилшър и Касорла е длъжен да компенсира актива си. Битката за местата даващи прави на участие в Шампионската лига е доста ожесточена, а останалите му конкуренти Тотнъм и Челси имат тежки срещи този уикенд и евентуална победа на артилеристите тук може да има стратегическо отражение в заключителните кръгове. Арсенал не успя да спечели последните си две визити на този опонент, но днес са налице всички предпоставки това да се случи.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация